PlayStation VR Worlds ponúka 5 rôznych VR hier v jednom balení

Balík bude obsahovať výlet pod morskú hladinu, gangsterský útek, hru s loptou, sci-fi prestrelku aj adrenalínový zjazd.

pridal roberto 17.3.2016 o 16:33 pod hry
PlayStation VR Worlds ponúka 5 rôznych VR hier v jednom balení

HRY > NOVINKY >

Ak rozmýšľate nad kúpou PlayStation VR, bude vás zaujímať ponuka londýnskeho štúdia Sony. To už má pripravených 5 rôznych menších VR "zážitkov" a plánuje ich zabaliť do jedného balíka a predávať ako jednu samostatnú hru. Sony píše o piatich zážitkoch asi hlavne preto, že tu nájdete aj Into The Deep, ktoré ponúka skôr interaktívny zážitok než skutočné hranie. Ostatné ukážky v traileri ale vyzerajú veľmi "hravo".

V The London Heist sa stanete gangstrom a zažijete prepad aj zbesilý útek na štyroch kolesách. Nebudete však sedieť za volantom, vašou úlohou bude odstraňovať konkurenciu. K plnohodnotnému zážitku budú potrebné dva ovládače PS Move, ale postačí aj DualShock 4.

Už spomenuté Into The Deep vás uväzní v klietke a spustí pod vodnú hladinu, aby ste mohli obdivovať krásy ukryté v hlbinách. Pohodový výlet končí, keď sa na scéne objavuje veľký žralok.

VR Luge - adrenalínová jazda dole kopcom. V realite by ste riskovali polámanie všetkých kostí, ale pevné nervy (a žalúdok) budete potrebovať aj vo virtuálnej realite, keďže sa jazdí pomedzi bežnú cestnú premávku.

Dager Ball - na prvý pohľad iba 3D verzia pongu, jej popis však hovorí o používaní hlavy k odrážaniu aj roztáčaniu lopty, súperoch s jedinečnými schopnosťami a výzve v podobe víťazstva v celom šampionáte.

V Scavenger’s Odyssey preberiete úlohu sci-fi lovca pokladov. Sediac uprostred šikovného vozítka budete môcť preskakovať ponad široké priepasti, šplhať po stenách i rozstrieľať všetko, čo sa vám postaví do cesty.

Samotné PlayStation VR bude stáť 399 eur (komplet bude balenie zrejme za 499 eur) a začne sa predávať v októbri tohto roka.





PlayStation VR Worlds ponúka 5 rôznych VR hier v jednom balení  PlayStation VR Worlds ponúka 5 rôznych VR hier v jednom balení  PlayStation VR Worlds ponúka 5 rôznych VR hier v jednom balení
PlayStation VR Worlds ponúka 5 rôznych VR hier v jednom balení  PlayStation VR Worlds ponúka 5 rôznych VR hier v jednom balení  PlayStation VR Worlds ponúka 5 rôznych VR hier v jednom balení
PlayStation VR Worlds ponúka 5 rôznych VR hier v jednom balení  PlayStation VR Worlds ponúka 5 rôznych VR hier v jednom balení
Páči sa mi!






PlayStation VR Worlds ponúka 5 rôznych VR hier v jednom balení
PS4

Vývoj: Sony / SCE London
Štýl: Párty hra / Kompilácia
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20160)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk