Offworld Trading Company je vonku

Ekonómovia dorazili na Mars a odštartovali preteky v bohatnutí.

pridal roberto 2.5.2016 o 8:19 pod hry
Offworld Trading Company je vonku

HRY > NOVINKY >

Real-time stratégia Offworld Trading Company je oficiálne dokončená a vydaná. Na Steame ste ju mohli vidieť už od februára, ale iba medzi hrami ponúkajúcimi predčasný prístup. Teraz si už môžete kúpiť plnú hru za akciovú cenu €29.99 plus soundtrack plus Real Mars Map Pack ako platené DLC, alebo rovno Deluxe Edition s oboma prídavkami a extra Steam kľúčom pre kamaráta. Nakupovať môžete na Steame, alebo priamo z oficiálnej webstránky tejto hry.

Offworld Trading Company si získala pozornosť ako sci-fi real-time stratégia, v ktorej sa bojuje peniazmi a nie armádami. Zem má konečne technológie ku kolonizácii Marsu a využitiu jeho zdrojov a veľké obchodné spoločnosti dostávajú licenciu s tým, že za hranicami zemskej gravitácie neplatia ani pozemské regulácie a obmedzenia. Hráč sa teda v multiplayeri s ďalšími hráčmi alebo v potýčke s AI ocitne na planéte pomenovanej po rímskom bohovi vojny a pokúsi sa vyťažiť viac surovín ako ostatní, ale zároveň od nich môže nakupovať suroviny a neľútostný obchod sa týka aj zásobovania vodou a jedlom a nechýba ani možnosť kúpiť celú spoločnosť súpera za jej aktuálnu trhovú hodnotu. Ceny na trhu s komoditami pritom určuje iba aktuálny pomer ponuky a dopytu.

K čistému trhovému zápoleniu sa pridávajú zákernosti ako najímanie pirátov a záškodníckych agentov. Hráč by mal využiť aj rozdiely medzi štyrmi hlavnými frakciami s vlastnými schopnosťami a bonusmi. Offworld Trading Company vydáva Stardock (Galactic Civilizations III) a vznikla v štúdiu Mohawk Games, ktoré má na zozname zakladateľov aj Sorena Johnsona, hlavného dizajnéra Civilization IV. Na Steame bola prijatá pomerne kladne, ale často je jej vyčítaná cena, ktorá sa hráčom aj v akcii zdá byť privysoká vzhľadom k množstvu obsahu.





Offworld Trading Company je vonku  Offworld Trading Company je vonku  Offworld Trading Company je vonku
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20029)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk