Scalebound ukazuje nové zábery, príde aj na PC a bude podporovať 4K

Podrobte si draka a prekonajte nástrahy zákerného sveta Draconis spoločne v novom dobrodružstve od Hideki Kamiyu

pridal play3man 15.6.2016 o 8:34 pod hry
Scalebound ukazuje nové zábery, príde aj na PC a bude podporovať 4K

HRY > NOVINKY >

Microsoft sa samozrejme počas svojej konferencie vytiahol aj s ich ďalšou exkluzivitou, na ktorej pracujú vývojári z Platinum Games a hlavne Hideki Kamiya. V jeho novej hre sa dostaneme do kože osamelého lovca Drewa, ktorý bol vhodený do podivného sveta plného nebezpečenstva, ale aj krásy - Draconis. Ako už je z názvu možné odvodiť, hra sa bude točiť okolo drakov, kde práve Drew je pripútaný k plachému, no strašidelnému drakovi Thubanovi, ktorý je výnimočný tým, že je posledný svojho druhu. Dvaja odlišní bojovníci sa musia naučiť vychádzať spolu a postaviť sa nebezpečenstvu ako jeden, aby spoločne dokázali čeliť nástrahám a nepriateľom sveta Draconis.

Scalebound sa vyznačuje epickými súbojmi, ktoré sú preplnené akciou a zavŕšené bojom proti obrovským bossom. O zábavnú hrateľnosť sa postará tiež široká ponuka zbraní, ktoré ovplyvňujú vašu stratégiu, ale taktiež preveria vaše skúsenosti. Ak by vás omrzela kampaň, čaká tu na vás aj multiplayer s podporou kooperácie, kde sa budete môcť spoločne s vašimi priateľmi pustiť na skúmanie prostredia Dranocis a plniť náhodne generované úlohy, ktoré vychádzajú z vášho herného štýlu a hernej aktivity. Súčasťou sú aj možnosti úpravy nielen svojho hrdinu, ale aj draka. Vybrať si môžete brnenie, zbrane či obľúbeného draka. Nakoniec bude možné jednotlivé schopnosti aj ďalej vylepšovať. 

Trend Microsoftu pokračuje aj pri Scalebound, pretože aj táto exkluzivita sa dostane na PC, teda konkrétne na Windows 10. Ak vám teda nebude stačiť čistý grafický štýl v 1080p rozlíšení na Xbox One, budete si môcť hru vychutnať aj na PC s Windows 10 v 4K rozlíšení. Hra navyše podporuje Play Anywhere funkciu, takže ak hru budete hrať na Xbox One, neskôr môžete pokračovať na Windows 10 a naopak, rovnako ak si kúpite hru na jednej platforme máte ju dostupnú na oboch.





Scalebound ukazuje nové zábery, príde aj na PC a bude podporovať 4K  Scalebound ukazuje nové zábery, príde aj na PC a bude podporovať 4K  Scalebound ukazuje nové zábery, príde aj na PC a bude podporovať 4K
Scalebound ukazuje nové zábery, príde aj na PC a bude podporovať 4K
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19590)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk