Viac než 100 skladieb zo 60-tych rokov si našlo cestu do Mafia III

Jazdu v americkom fáre spríjemní spev skupiny The Rolling Stones, Elvisa Presleyho a ďalších populárnych interpretov roku 1968.

pridal roberto 24.8.2016 o 13:33 pod hry
Viac než 100 skladieb zo 60-tych rokov si našlo cestu do Mafia III

HRY > NOVINKY >

Hráte Mafia III, hru zasadenú do roku 1968, sedíte na pohodlnom sedadle svojho veľkého amerického fára nepoznačeného starosťami o ceny pohonných hmôt, užívate si výhľad na veľké mesto na juhovýchode USA nič netušiace o počítačoch ani mobilných telefónoch a samozrejme dostanete chuť pustiť si k tomu hudbu. Čo iné by sa malo z autorádia ozvať, než najobľúbenejšie piesne roka 1968? Nezabúdajte ale, že ste stále v Amerike, takže žiaden Pavol Hammel, Janko Lehotský ani Helena Vondráčková, ale americký rock, country, soul, blues a najväčšie západné hity.

Štúdio Hangar 13 a vydavateľstvo 2K prezradili, že soundtrack bude obsahovať viac než 100 piesní, ktoré by ste naozaj mohli počuť, ak by ste v roku 1968 ladili autorádio v blízkosti New Orleans New Bordeaux. Nechýba skladba "A Little Less Conversation", jeden prvých hitov Elvisa Presleyho po návrate zo strieborných plátien, ale viac priestoru dostali The Rolling Stones a Creedence so štyrmi a Chain Gang s piatimi skladbami v soundtracku. Kompletný zoznam nájdete na oficiálnom webe Mafia III.

O ďalších 23 skladieb do soundtracku sa postarali skladatelia Jesse Harlin a Jim Bonney a tieto budú hrať počas prestreliek, prestrihových scén a ďalších príležitostí. Tieto originálne skladby sa budú dať zakúpiť v digitálnych obchodoch iTunes, Amazon a Google Play, ale majitelia zberateľskej edície ich budú mať doma na jednej z dvoch 180 gramových vinylových platní. Viac o zberateľskej edícii Mafia III nájdete v júnovom článku. Nižšie nájdete videá s niektorými zo skladieb, ktoré si našli cestu do soundtracku akčnej hry z prostredia organizovaného zločinu, ktorá vyjde už 7. októbra 2016.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18425)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk