Ak budete chcieť pochopiť Dishonored 2, musíte si ho zahrať dvakrát

Tvorcovia chcú, aby ste si Dishonored 2 prešli aspoň dvakrát, inak hre nebudete dostatočne rozumieť.

pridal Gam_er 26.9.2016 o 20:01 pod hry
Ak budete chcieť pochopiť Dishonored 2, musíte si ho zahrať dvakrát

HRY > NOVINKY >

Dishonored II bude patriť bez pochýb k najväčším hitom tohto roka. Hru vyvíja Arkane Studios a nepôjde o priame pokračovanie prvého dielu z roku 2012. Namiesto toho hráči začínajú 15 rokov po udalostiach prvého dielu. Pôvodný hrdina Corvo v hre zostáva, no spája sa s dcérou Emily v novej lokalite Karnaca

Hráči budú mať teda na výber ďalšiu hrateľnú postavu so svojim vlastným súborom zručností. V súvislosti s tým sa k hre vyjadril Harvey Smith, spolutvorca štúdia Arkane, ktorý hovorí, že v hre bude množstvo obsahu a to čo uvidíte bude ovplyvnené výberom vašej postavy. Nemôžete teda hru pochopiť na 100% v prípade, že ju prejdete len raz, pričom Smith ešte odpovedal na 2 základné otázky:

Budeme si môcť vybrať na začiatku každej misie medzi Corvom a Emily ? 

„Som naozaj rád, že sa na to pýtate, nakoľko si myslíme, že sme v komunikácii o tom, ako to funguje spravili niekoľko chýb. Preto by som to rád objasnil. Na začiatku hry budete hrať na chvíľu ako Emily, takže budete vidieť len Emily a nič viac. Potom je tu moment vetvenia, kde si budete môcť vybrať medzi Emily a Corvom, pričom sa na každú z postáv viažu isté udalosti, ktoré budú plynúť po zvyšok hry.

Takže by ste mohli hrať až do konca hry za Emily, zlepšiť jej silu vrátane schopností a zamerať sa buď na stealth alebo akčný postup, alebo by ste mohli byť Corvo. Druhá postava nebude chodiť spolu s vami, takže uvidíte len to, čo zažije tá, ktorú ste si vybrali. Zvyšok pred vami zostáva zahalený, pretože sa môžete zaviazať buď k jednej, alebo druhej strane.“

Týmto krokom teda dúfate, že hráči budú prechádzať hru dvakrát ? 

„Nuž, máme veľkú skupinu hráčov, ktorí si kúpia hru, prejdú ju raz, urobia určité rozhodnutia a to je z ich strany všetko. Vyberú si medzi štýlom hrania, zvolia si cestu zabijaka, zabijú mnohých nepriateľov, spôsobia chaos, dohrajú hru do konca a povedia si - je to tu, skončil som. Alebo si zvolia opak, vyberú si stealth postup, zdokonalia svoje schopnosti, prejdú hru bez toho, aby niekoho zabili, položia ju na svoju policu a to je všetko.

Na druhej strane však máme mnoho hráčov, ktorí hru prejdú viac krát, pretože v Dishonored nemôžete vidieť všetko naraz, ak hru prejdete len raz. Pravdepodobne ste videli iba 25% z hry, ak ste ju hrali len raz. Sú tu cesty doprava, doľava, cez stred a mnohé iné. Počas jedného hrania nemôžete prejsť všetky naraz a musíte si vybrať vždy len jednu. Všetko je to skutočne dynamické a zakaždým, keď budete hrať Dishonored II, váš postup v hre sa bude líšiť.

Predtým hru niektorí prešli raz, niektorí dvakrát či viac, no v Dishonored II bude ďaleko viac dôvodov, aby ste tak spravili minimálne 2 krát. Tiež si myslím, že hráči nepochopia hru dovtedy, kým si ju nezahrajú dvakrát. To všetko preto, že je tu množstvo konverzácií, ktorá vám môže ujsť na základe vášho výberu, no čaká vás tiež veľa vecí, ktoré sa môžete naučiť a ktoré ovplyvnia rozprávanie príbehu. 

Na to všetko nebudete mať dostatok času, ak hru dohráte len raz. Vzhľadom na to, že sme do hry pridali množstvo vylepšení a zábavy, nebude pre vás druhé hranie určite žiadnym trestom alebo nudou.“ 

Samotná hra u nás vychádza 11. novembra na PC, PS4 a Xbox One. 





Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Bethesda / Arkane
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 11. november 2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19611)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk