Pocket Animal GO, slovenská verzia Pokémon Go so zvieratami, je online

Vypustite ich všetky! Nová hra od slovenských autorov vám umožní po svete vypúšťať zvieratá z vášho mobilu.

pridal roberto 3.10.2016 o 17:43 pod hry
Pocket Animal GO, slovenská verzia Pokémon Go so zvieratami, je online

HRY > NOVINKY >

Slovensko má oddnes vlastnú odpoveď na celosvetovo úspešné Pokémon GO. Na mobilných zariadeniach s Androidom si môžete zahrať Pocket Animal GO od slovenských autorov, ktorí sa ani netaja, že sa snažia ponúknuť alternatívu práve k tejto hre.

Pocket Animal GO ale nie je o chytaní, naopak, zvieratká sa majú vypúšťať späť do sveta. Autori sa vás v nasledujúcich bodoch sami pokúsia presvedčiť, aby ste ich hre dali prednosť pred pokémonmi.

  • V Pokémon GO hráči chytajú pokémonov, zatiaľ čo naša hra ich učí vypúšťať na slobodu zajaté zvieratká.
  • Pokémon GO vyžaduje od hráčov, aby navštevovali určité lokality (definované vývojármi) a tie môžu byť nebezpečné, pre hráča neznáme, súkromné alebo preplnené ľuďmi (hráčmi). Tí, ktorí nemajú žiadnych alebo len málo pokémonov vo svojom okolí, si hru neužijú. Našu hru môže hrať hocikto a hocikedy, pretože hráč sa rozhodne, kam pôjde vypustiť zvieratko.
  • To iste platí o pokéstopoch. V našej hre si hráč definuje, kde postaví kemp, z ktorého si môže vyberať veci potrebné k postupu v hre.
  • Naša hra nezaťažuje batériu smartfónu tak ako Pokémon GO, pretože nevyžaduje stále pripojenie na internet a neustále zisťovanie polohy hráča cez GPS.
  • Naša hra nevyžaduje, aby sa hráč sústavne pozeral na displej svojho zariadenia, takže je oveľa menej pravdepodobné, že dôjde pri hraní hry k nejakej nehode. Hráči môžu pokojne minimalizovať hru alebo ju úplne zavrieť, pokiaľ sa presúvajú na miesto, kde plánujú vypustiť zvieratko.

Pocket Animal GO je free-to-play hra a vďaka jej jednoduchosti si ju môžete nainštalovať aj na staršie smartfóny a tablety. Zvieratá sa liahnu z vajíčok a to vrátane cicavcov, napríklad tchora. K vypusteniu zvieratka je potom ešte potrebná krabica, páčidlo, v prípade napríklad živočíchov žijúcich vo vode bude k preprave potrebná aj voda. Tiež je potrebné prejsť určitú vzdialenosť, minimálne 1 kilometer. Keď sa minú prvé kusy potrebného vybavenia, bude ich treba doplniť, kde prichádza na rad nakupovanie za reálne peniaze.

Pocket Animal GO nájdete na Google Play, ale nepomýľte si ho s rovnako zameraným Pocket Animals GO. Hra je dielom bratskej trojice Mareka, Martina a Michala Rutrichovcov zo štúdia ru3ch initiative, ktorí už majú na konte aj hru Widget RPG.





Pocket Animal GO, slovenská verzia Pokémon Go so zvieratami, je online  Pocket Animal GO, slovenská verzia Pokémon Go so zvieratami, je online  Pocket Animal GO, slovenská verzia Pokémon Go so zvieratami, je online
Pocket Animal GO, slovenská verzia Pokémon Go so zvieratami, je online  Pocket Animal GO, slovenská verzia Pokémon Go so zvieratami, je online  Pocket Animal GO, slovenská verzia Pokémon Go so zvieratami, je online
Páči sa mi!






Pocket Animal GO, slovenská verzia Pokémon Go so zvieratami, je online
Mobil
Slovenské hry

Vývoj: ru3ch initiative
Štýl: Arkáda
Dátum vydania: 2. október 2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19620)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk