Hráč EVE Online ponúka 75 000 dolárov za zničenie svojho nepriateľa

V konfliktoch EVE Online sa ničia lode drahšie než autá. Bude 75 tisíc amerických dolárov stačiť k zničeniu celej spoločnosti?

pridal roberto 13.10.2016 o 18:12 pod hry
Hráč EVE Online ponúka 75 000 dolárov za zničenie svojho nepriateľa

HRY > NOVINKY >

Hráč EVE Online začal niečo, čo by malo byť najväčším lovom hláv v histórii video hier. Pod nickom "holder2k" ponúka na Reddite 75 tisíc dolárov, ktoré majú byť rozdelené medzi všetkých, ktorí mu pomôžu splniť jeho osobnú misiu, zničiť spoločnosť (guildu) Hard Knocks. Výzva sa na prvý pohľad tvári veľmi reálne s presne určeným cieľom a platbami cez Paypal. Ak ste teda hráčmi EVE Online, možno sa objavila príležitosť trochu si privyrobiť.

Na druhej strane, hráči tejto hry už vedia, že šance na úspech nie sú veľké a možno ide iba o prázdne sľuby, vyhrážky a trolovanie. Prvý veľký problém tkvie v samotnom cieli, za ktorého zničenie je možno aj 75 tisíc dolárov málo. Hard Knocks sú obrie spoločenstvo nebezpečných zabijakov, ktorým sa ako prvým podarilo postaviť vesmírnu základňu triedy Keepstar, čo je viac-menej obdoba Hviezdy smrti. A holder2k nechce nič menšie, než zostavenie armády, ktorá by Hard Knocks vykopla z hviezdnej sústavy Rage, dobre chránenej obrannými vežami, warpovými pascami a k tomu je tu ešte ten problém so šialene silnou vesmírnou základňou pomenovanou Fort Knocks a schopnou jedným výstrelom zničiť aj celú flotilu lodí.

Sú tu aj ďalšie problémy. Platiť niekomu reálnymi peniazmi za to, že niečo urobí (alebo neurobí) v EVE Online je zakázané podmienkami používania a dotyčný by sa teda mohol dostať do problémov. Mohol by síce za 75 tisíc nakúpiť hernú menu, ale tú by pri zaplatení vopred už nemal ako získať späť, takže jeho žoldnierska armáda by ho v hodine H iba ak vysmiala a zdrhla aj s kreditmi, čo je v EVE Online dovolené a veľkolepé zrady nakoniec EVE preslávili skoro rovnako ako veľkolepé ničenie drahých lodí.

Hráč EVE Online ponúka 75 000 dolárov za zničenie svojho nepriateľa

Ale prečo by vôbec niekto ponúkal obrovské peniaze za to, aby zničil Hard Knocks? Samotná spoločnosť je presvedčená, že ide o niekoho, kto má v hre nick "HeWhoShallNotBe Named" (ďalej už iba Named) a skupine sa už vyhráža súdmi. Vďaka PC Gameru máme spísanú stručnú históriu sporu, ale pripravte sa, že bude dosť detinský. Všetko začalo jednoducho hádkou v chate medzi Named-om a NoobMan-om, jedným z členom vedenia spoločnosti. Named kvôli tomu dostal bann z verejného chatu Hard Knocks a konflikt ďalej už iba eskaloval.

Právny spor sa z toho stal, keď neodbytný Named poslal NoobManovi svoje telefónne číslo, aby sa o veci ešte mohli porozprávať a následne si v odkazovke našiel osem hlasových odkazov od rôznych ľudí, ktorí si z neho robili posmech. NoobMan sa bráni vyhlásením, že celé dni čelil obťažovaniu a vyhrážkam zo strany Named-a.

Ale späť do vesmíru EVE. Keďže Hard Knocks sú presvedčení, že odmenu za dobitie ich systému vypísal Named, alebo niekto z jeho okolia, zobrali svoje lode a zbombardovali sídlo Hispanic Enterprises. Majetok Named-ovej spoločnosti ľahol popolom a mocní Hard Knocks sa nezdráhali oznámiť, že je to pomsta za obťažovanie jedného z jeho riaditeľov a vypísanie odmeny. Ďalšia kapitola tohto príbehu napísaného vo vesmírnom sandboxe by sa mala odohrať na konci októbra, keď sa smotánka tejto hry stretne na EVE Vegas a v rovnakom čase (ne)začne útok žoldnierov na Hard Knocks.

Hráč EVE Online ponúka 75 000 dolárov za zničenie svojho nepriateľa





Páči sa mi!






Hráč EVE Online ponúka 75 000 dolárov za zničenie svojho nepriateľa
PC

Vývoj: CCP Games / Evolution Vault
Štýl: Stratégia / MMO
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 6. máj 2003
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18389)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk