Historické bitky v Tiger Knight: Empire War patria k tomu najlepšiemu vo free to play

Napriek tomu, že sa jedná o bezplatnú hru od čínskeho distribútora a vo verzii s predbežným prístupom, bitky vyzerajú pôsobivo a uspokoja nielen fanúšikov Mount & Blade.

pridal uni 26.10.2016 o 11:13 pod hry
Historické bitky v Tiger Knight: Empire War patria k tomu najlepšiemu vo free to play

HRY > NOVINKY >

Na Steame sa objavila ďalšia hra vo verzii s predbežným prístupom. Tiger Knight: Empire War prináša čínsky distribútor Oasis Games, navyše je titul free to play a táto kombinácia možno neznie lákavo. Pravdou však je, multiplayerová hra  zo stredoveku prináša sľubné veľkoplošné bitky, vyzerá dobre na obrázkoch a prvé ohlasy hráčov sú veľmi priaznivé. 




Na bojisku sa proti sebe postavia zástupcovia štyroch impérií. Všetko je vnímané z pohľadu tretej osoby a hráči sa stanú generálmi, ktorí povedú k víťazstvu svojich vojakov. V PvP veliteľskom móde sa môže stretnúť 10-14 hráčov a každý ovláda pobočníka a 40 vojakov. Celkovo to môže predstavovať boje s dvomi stovkami bojovníkov na každej strane so zameraním na dobýjanie alebo obliehanie.

Duel je pre zmenu výlučne záležitosťou generálov bez armád. Obsahuje šesť režimov, v ktorých hráči bojujú individuálne alebo v tímoch. Maximálne proti sebe stoja 16-členné skupiny a boj trvá 15 minút. Zahrnutý je aj PvE mód s epickou vojnou, kde hráči môžu spolupracovať v boji proti AI a absolvujú historické bitky z obdobia troch kráľovstiev.


Poškodenie spôsobené v boji závisí od použitej zbrane a útoku (sekanie, bodanie, drvenie) a tiež brnenia, ktoré je efektívnejšie s určitou výzbrojou. Súčasťou hry je desať režimov vylepšení, pri ktorých sa využívajú skúsenosti, prestíž a meď. Hráči môžu najímať hrdinov a pobočníkov s rôznou lojalitou, trénovať ich schopnosti a zostavovať formácie. Odomknúť sa dá až tisíc zbraní a brnení, 50 koní a jazdeckej výbavy.

Tiger Knight: Empire War funguje na optimalizovanom Unreal 3 engine s podporou PhysX. Hra je zadarmo dostupná na Steame s možnosťou prikúpenia balíčkov s doplnkami.





Historické bitky v Tiger Knight: Empire War patria k tomu najlepšiemu vo free to play  Historické bitky v Tiger Knight: Empire War patria k tomu najlepšiemu vo free to play  Historické bitky v Tiger Knight: Empire War patria k tomu najlepšiemu vo free to play
Historické bitky v Tiger Knight: Empire War patria k tomu najlepšiemu vo free to play
Páči sa mi!






Historické bitky v Tiger Knight: Empire War patria k tomu najlepšiemu vo free to play
PC

Vývoj: Oasis Games / NetDragon
Štýl: Stratégia / Akcia
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19536)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk