Vyšlo Super Mario Run, zadarmo sú tri levely a 20 sekúnd

Sympatický inštalatér sa zoznamuje s mobilmi a tabletmi.

pridal roberto 16.12.2016 o 12:01 pod hry
Vyšlo Super Mario Run, zadarmo sú tri levely a 20 sekúnd

HRY > NOVINKY >

V lete sa stala fenoménom Pokémon Go, ale ako vieme, nebola od Nintenda. Novou hrou pre mobily a tablety od tejto spoločnosti je Super Mario Run a včera vyšla iba na App Store, keďže spoločnosť sa obáva pirátenia na Androide. Obava je oprávnená, keďže hra nie je free-to-play. Dá sa síce stiahnuť zdarma a aj v obchode je označená ako "free", ale hráč sa takto dostane iba k zlomku obsahu. Uvidí začiatok príbehu o ďalšej Mariovej výprave za záchranou princeznej a vyskúša si prvé tri levely prvého sveta, ktoré zároveň slúžia ako tutoriál. Už zo štvrtého a posledného levelu prvého sveta si ale môže zahrať iba 20 sekúnd a nemá teda šancu poraziť prvého mini-bossa. Ako bolo oznámené ešte pred vydaním hry, za plnohodnotný zážitok je treba zaplatiť €9.99.

Po zaplatení sa otvoria všetky levely všetkých šiestich svetov, teda 24 tratí. Ovládanie je oproti tradičným Mariovým skakáčkám zjednodušené nielen pre potreby smartfónov, ale až tak, aby sa dala celá hra pohodlne ovládať jednou rukou. Mario automaticky beží zľava doprava a dokonca sám preskakuje malých nepriateľov. Hráčovou úlohou v prvých leveloch je iba dávkovať "silu" skoku pri preskakovaní väčších prekážok, zbierať mince a ideálne aj odhadnúť doskok tak, aby dopadol na hlavu niektorého z nepriateľov. Vo vyšších leveloch ale sú aj zaujímavejšie prekážky, ako napríklad posuvný pás pohybujúci sa v protismere behu a samozrejme mini-bossovia.

Okolo tejto základnej výzvy je ďalšia vrstva, ktorej súčasťou je Toad Rally, ktorej sa hráč zúčastňuje za získané lístky, súťaží v nej proti oponentovi a zbiera mince i priaznivcov, ktorým sa páčia kaskadérske kúsky. Po víťaznom dobehnutí do cieľa sa prívrženci pridajú k Mariovi a umožnia mu obnovovať poničené kráľovstvo, čo znamená prístup k budovám a bonusovým levelom.





Páči sa mi!






Mobil

Vývoj: Nintendo / Nintendo
Štýl: Arkáda
Dátum vydania: 15. december 2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (0)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19844)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk