Blizzard má údajne rozpracované tri nové postavy do Overwatch, vrátane Doomfista

Nový únik informácií detailne opisuje všetky nové postavy spolu so vzhľadom a ich schopnosťami

pridal play3man 5.5.2017 o 21:30 pod hry
Blizzard má údajne rozpracované tri nové postavy do Overwatch, vrátane Doomfista

HRY > NOVINKY >

Blizzard len nedávno ukončil ďalší event v Overwatch, ktorý opäť hráčom priniesol nejaký ten nový obsah. Ako sa však zdá, podľa redditora ZWE_Punchline by sme na nový event nemali čakať až tak dlho, pričom bližšie nám opísal aj pripravovanú trojicu postáv. Podobným spôsobom sa von dostali informácie aj o evente na oslavu Nového roka a Orise, no ich vierohodnosť to aj napriek tomu zvyšuje len mierne, pretože stále ide len o dohady bez oficiálneho podkladu. Každopádne, spomínaný event by mal prísť už koncom tohto mesiaca, konkrétne 24. mája, a to na oslavu výročia hry.

Čo sa týka postáv, údajne majú byť vo vývoji tri noví hrdinovia, a to vrátane očakávaného Doomfista. Ten by mal prísť do testovacích serverov už v najbližších dňoch. Schopnosťami by mal ponúkať mix Reinhardta a Lucia spolu s jeho hákom. Ultimátka by mala byť formou priestorového zásahu, pričom nepriatelia v bezprostrednej blízkosti by dostali 100% damage a zvyšní, do vzdialenosti päť metrov, by zostali nehybní po dobu piatich sekúnd.

Druhou postavou by malo byť dievča Bria. Tá je však údajne len v štádiu konceptov, no blíži sa do testovacej fázy. Do vienka má dostať schopnosť stavania stien podobne ako Mei, vďaka čomu dokáže uzamknúť niektoré časti mapy, no nikdy nie úplne všetky. Ultimátna schopnosť má mať podobu elektrickej smrti pre nepriateľov, ktorí sa nachádzajú medzi postavenými stenami. Poslednou postavou má byť Ivon, ruský hrdina, hybrid pozostávajúci z Torbjorna a Symmetry, ktorý dokáže vytvárať roj malých robotov a ovládať ich smer a taktiku. Medzi každým ďalším rojom bude určitý čas, pričom ak bude chcieť vytvárať nových, bude musieť zbierať potrebné zdroje (odpad z Torbjorna). Jeho ultimátka bude prostá, zdvojnásobenie počtu robotov.

Čo sa týka ich vzhľadu, Doomfist by mal vyzerať ako August Cole z Gears of War, Bria má byť zase malá modro-žltá hrdinka v steampunkovom štýle s počítačom na zápästí. Na druhú stranu, Ivon je vysoký starší muž, ktorý nosí oblek, vyznačuje sa ruským prízvukom a v jednej ruke drží tablet, v druhej malú pištoľ.





Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Blizzard / Blizzard
Štýl: Akcia / Multiplayer
Dátum vydania: 24. máj 2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19574)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk