Assassin’s Creed Origins je oveľa väčšie než Black Flag

Vieme, že nasledujúce Assassin’s Creed bude naozaj veľké. Ako veľké? Nuž, malo by ísť aspoň o dvojnásobok veľkosti Black Flagu.

pridal Gam_er 3.7.2017 o 20:00 pod hry
Assassin’s Creed Origins je oveľa väčšie než Black Flag

HRY > NOVINKY >

Režisér Assassin’s Creed Origins Ashraf Ismail prezradil, že hoci je ťažké porovnať rôzne projekty, mohol by potvrdiť, že Assassin's Creed Origins je oveľa väčší, než pirátske Black Flag z roku 2013. Čo sa týka samotnej veľkosti, Ismail povedal nasledovné:

„Ak by som Origins porovnal s predchádzajúcimi hrami z minulosti, v skutočnosti pri Origins nepoznám presné čísla, ale povedal by som, že je to aspoň dvojnásobok veľkosti Havany z Black Flagu. Určite je to najmenej toľko.“

Ismail pokračuje s tým, že veľkosť Origins v skutočnosti nie je až tak dôležitá. Aj napriek tomu, že je hra veľká, najdôležitejšie je to, čo je v nej, teda jej obsah. Assassin's Creed Origins totiž ponúkne koncept, z ktorého by sa čo to mohli naučiť aj iné hry od Ubisoftu. 

„Aj napriek tomu, čo som práve povedal, nemyslím si, že je veľkosť mapy až taká dôležitá. V skutočnosti je to obsah a zážitky, ktoré hra skrýva vo svojom vnútri. Je to tým, ako hra žije. Tak sme rozľahlé miesta v Origins naplnili questami. Takže každé miesto sa cíti výnimočne a vyžaruje to, prečo je pre Egypt dôležité,“ dodáva Ismail. 

Veľkosť mapy zostáva aj naďalej otvorená, preto je možné, že sa ešte zväčší, alebo ju postretnú iné úpravy. Čo sa týka modernej časti hry, tá zatiaľ nebola predstavená preto, že sa chce tím okolo Ismaila zamerať skôr na predajný bod hry, ktorým je historická časť, teda staroveké prostredie Egypta. Moderné časti hry by radi udržali pod rúškom tajomstva, aby hráčov prekvapili. O tejto časti bude rád hovoriť len v prípade, že by to chcelo marketingové oddelenie. Na záver svojej výpovede dodal, že celkový príbeh v Origins fanúšikov poteší a budú pri ňom šťastní. Ostatne, nič iné ani povedať nemohol. Na výsledok si počkáme do 27. októbra, kedy hra vychádza na PC, PS4 a Xbox One





Páči sa mi! (+2)







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19848)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk