Nintendo predstavilo kartónové modely pre Switch - Nintendo Labo

Nintendo skúša preniesť hranie do reálneho sveta a prinieslo kartónové krabice, z ktorých si deti môžu postaviť rôzne veci a použiť ich so switchom.

pridal saver 17.1.2018 o 23:16 pod hardware
Nintendo predstavilo kartónové modely pre Switch - Nintendo Labo

HARDWARE > NOVINKY >

Nintendo prostredníctvom Nintendo Labo produktu skúša preniesť hranie do reálneho sveta a prinieslo kartónové krabice, z ktorých si deti môžu postaviť rôzne veci a použiť ich so switchom.  Video to pekne približuje.

Nintendo Labo vyjde 27. apríla a to v dvoch verziách, vo Variety kit s piatimi modelmi - auto, dom, piano, udica, motor, a Robot Kit s robotom, teda s ruksakom s ovládaniami pomocou joypadov.  Každé balenie bude mať v sebe aj náležitú switch hru, respektíve hry pre dané modely.

Nintendo predstavilo kartónové modely pre Switch - Nintendo Labo

Čo sa týka ceny Variety kit pôjde za 70 eur, Robot kit za 80 eur. Zatiaľ nie je jasné, či sa budú dať kúpiť aj samostatné modely bez pamäťovej karty a koľko budú stáť. Keďže kartón pri deťoch pravdepodobne dlho nevydrží. Nintendo to nekomentuje, ale hovorí, že ak budú prvé kity úspešné, môžu sa objaviť ďalšie a zamerané aj na starších hráčov.

Variety kit:

Nintendo predstavilo kartónové modely pre Switch - Nintendo Labo

Variety Kit vám umožní vytvárať rôzne Toy-Con výtvory ako napríklad: Toy-Con RC Car, Toy-Con Fishing Rod, Toy-Con House, Toy-Con Motorbike a Toy-Con Piano.

• Toy-Con RC Car: Vložte ľavý a pravý Joy-Con ovládač do vami vytvoreného RC Car modelu a kontrolujte jeho pohyb cez dotykovú obrazovku na Nintendo Switch konzole. V Joy-Con ovládačoch zabudovaná funkcia HD rumble spôsobí vibrácie, ktoré budú nasledovať vami volený smer. V balení sú materiály na dve RC Cars.

• Toy-Con Fishing Rod: Zostavte prút na ryby s aktívnym a otáčavým navijakom, ktorý je povrázkom prepojený s držiakom, do ktorého umiestnite Nintendo Switch konzolu. Chyťte jednu z mnohých exotických rýb, ktoré uvidíte plávať na obrazovke konzole. Stačí len pohybovať s prútom a postupne odvíjať vlasec a dostávať tak háčik nižšie do vody. Akonáhle ucítite vibráciu z Joy-Con ovládača vloženého do navijaka, musíte rýchlo točiť páčkou, navíjať vlasec a priťahovať prút, aby ste skompletizovali chytenie.

• Toy-Con House: Vložením rôzne zostavených blokov do otvorov na stranách a spodku domu môžete ovládať, kŕmiť a hrať sa s roztomilou postavou, ktorú vidíte na obrazovke konzoly na prednej časti domu. Každý z rôzne tvarovaných blokov je detekovaný cez IR pohybovú kamerou na pravom Joy-Con ovládačmi, ktorý je vložený na vrchole domčeku.

• Toy-Con Motorbike: Vložte každý Joy-Con ovládač do zostavených riadidiel, ktorými ovládate motorku na obrazovke konzoly Nintendo Switch, ktorá je usadená uprostred riadidiel. Stlačením príslušného tlačidla naštartujete motor a otočením pravého riadidlá pridáte plyn. Motorku ovládate nakláňaním tela alebo otáčaním riadidiel vľavo / vpravo.

• Toy-Con Piano: Po zostavení 13 klávesového piana a vložením Nintendo Switch konzoly a Joy-Con ovládača do príslušných miest môžete tvoriť vašu vlastnú hudbu stláčaním rôznych klávesov. Môžete tiež vkladať rôzne gombíky na vytváranie nových zvukových efektov a tónov.

Robot kit:

Nintendo predstavilo kartónové modely pre Switch - Nintendo Labo

• Toy-Con Robot: Vytvorte nositeľný robotov oblek, vložte ľavý a pravý Joy-Con ovládač do pripravených slotov na zadnej časti a nasaďte si prilbu k predstave kontroly nad robotom, ktorý bude zobrazený na TV, keď je konzola vložená do dokovacej stanice. Užite si rôzne zábavné spôsoby hrania, vrátane Robot módu, kde môžete ničiť budovy a UFO v hre.

K dvom základným setom  pribudne ešte aj doplnkový nálepkový  set, s ktorým si budú môcť deti onálepkovať svoje kartónové hračky.

 

 

 





Nintendo predstavilo kartónové modely pre Switch - Nintendo Labo  Nintendo predstavilo kartónové modely pre Switch - Nintendo Labo  Nintendo predstavilo kartónové modely pre Switch - Nintendo Labo
Páči sa mi! (+1)






Nintendo predstavilo kartónové modely pre Switch - Nintendo Labo
Switch

Vývoj: Nintendo / Nintendo
Štýl: Párty hra
Dátum vydania: 27. apríl 2018
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17927)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk