Microsoft expanduje v hernej oblasti, pripravuje zmeny na E3 výstave

Microsoft práve vymenovaním Matta Bootyho za šéfa Microsoft studios rozbehol expanziu svojich herných štúdií.

pridal saver 20.1.2018 o 13:09 pod hry
Microsoft expanduje v hernej oblasti, pripravuje zmeny na E3 výstave

HRY > NOVINKY >

Venturebeat prinieslo interview  s Philom Spencerom ako aj novým šéfom Microsoft Studios Mattom Bootym. Vybral ho Phil Spencer, ktorý hovorí, že teraz sa už investície do hernej oblasti môžu realizovať, keďže sa už má kto postarať o vedenie a rozširovanie štúdií. Mattovi sa budú zodpovedať všetci šéfovia first party herných štúdií a bude mať na starosti plánovanie, dohliadanie na vývoj, rozpočty, počty vývojárov. Phil bude zatiaľ smerovať celkovú stratégiu.

V interview ešte Phil Spencer povedal:

Nie som hluchý k hlasom od hráčov, pokiaľ ide o potrebu investovať viac do nášho obsahu. Sme v bode, kedy investujeme viac a budeme v tom naďalej pokračovať. Keď sa pozerám na Matta a jeho tím, majú na starosti naplánovanie našej budúcnosti v obsahu first party štúdií. S každým z vedúcich zo štúdií máme plány, ktoré teraz budeme expandovať. Mať Matta vo vedení nám zaistí smerovanie tejto expanzie, smerovanie toho, na čo presne vsadíme a na ktoré tímy vsadíme.

Je tam vždy možnosť s našimi aktuálnymi tímami spraviť viac, ale rovnako ako budeme expandovať, je dôležité mať niekoho, kto to bude viesť, aby mohli byť investície vedené v rámci celkovej stratégie, ktorá bude moja starosť. Mattove zameranie vidím na naše existujúce značky, ale možno viac aj na myslenie do budúcnosti, na nový obsah, tak aby bol rozmach plánovaný rozumným spôsobom, spôsobom, ktorý dodá to, čo potrebujú naši fanúšikovia.  

Matt Booty k tomu dodáva: 

V rámci vyššieho manažmentu v Microsoft a aj so Satyom Nadellom sa diskutuje okolo hier a možností, aké v tejto oblasti Microsoft má. Na svete je cez miliarda hráčov a my tým, čo robíme, siahame len na malú časť z nich. Ale je tam aj možnosť robiť viac, expandovať tam, kde sú zákazníci.

Popri mapovaní našej stratégie, oblastí, v ktorých Microsoft už investoval, nám môžu pomôcť v ďalšom rozmachu a možno nehľadieť na tradičný Microsoft, ale vytvárať nové možnosti. To je oblasť, kam chce Satya, aby sme išli. Budeme o tom hovoriť na jar.

Matt ešte povedal, že herný biznis stále rastie a aj najväčšie spoločnosti na svete investujú do hier, Microsoft je jednou z vedúcich firiem v tomto biznise. Hovorí, že jeho zodpovednosťou bude vybudovať tím, ktorý ich povedie k väčším možnostiam.

Okrem tohto interview sa Phil vyjadril aj k E3 a hovorí, že tohtoročná E3 ukáže pozitívne zmeny. Nevieme, v akej súvislosti to myslel, ale hovorí, že to bude pre nich zábava a pekná zmena. Objavila sa aj informácia, že Microsoft budúci týždeň zverejní veľké ohlásenie, ktoré nám naznačí o tom, aký bude jeho prístup k digitálnym hrám v budúcnosti. Zatiaľ nie je jasné, čo to môže byť. 





Páči sa mi! (+6)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Stropné reproduktory pre dolby... (4)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (7)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20415)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk