Film na motívy Rampage hry sa chce vyhnúť videohernému prekliatiu

Väčšina filmov podľa hier búra rebríčky skôr zdola, no režisér nového Rampage filmu na motívy retro hry sa chce tomuto stereotypu vyhnúť

pridal play3man 31.1.2018 o 9:04 pod hry
Film na motívy Rampage hry sa chce vyhnúť videohernému prekliatiu

HRY > NOVINKY >

Ako všetci veľmi dobre vieme, ak sa nejaké filmové štúdio rozhodne zobrať úspešnú hernú značku a preniesť ju z prostredia videohier na filmové plátna, len v minimálnych prípadoch sa takýto pokus aj skutočne podarí. Väčšinou teda ide o maximálne priemerné filmy, ktoré aj napriek tomu, že by mohli mať potenciál zaujať, padajú rýchlo k zemi a prípadným hráčom - fanúšikom neprinášajú nič nové. Skôr naopak. Tento rok sa má dostať do kín nový Rampage film, ktorý berie inšpiráciu z rovnomennej arkádovej hry ešte z 80. rokov minulého storočia. Prirodzene teda prichádzajú obavy, ktoré film vopred odsudzujú.

Sám režisér filmu Brad Peyton (San Andreas) sa v rozhovore pre server IGN vyjadruje k filmovej adaptácii dosť odvážne. V rozhovore totiž tvrdí, že o takejto povesti filmov podľa hier nevedel až dovtedy, kým sa nakrúcanie neskončilo. Aj napriek tomu ale tvrdí, že práve Rampage film by mohol uspieť tam, kde ostatné mali problémy: "Veľakrát sa štúdiá snažia adaptovať hru, ktorá má veľké pokračovania... keď sa snažíte adaptovať niečo, čo má neskutočne dlhý príbeh, veľa postáv či niečo podobné, ste zaviazaní priniesť viac. A to je naozaj náročná výzva, pretože ako hráč hrám za hrdinu. Je to pohlcujúce médium, takže je naozaj náročné ísť proti niečomu, čo už vopred existuje.", vysvetľuje Peyton.

Podľa jeho slov je ich ďalším cieľom ponúknuť film, ktorý bude prirodzene vtipný, no kvôli monštrám aj strašidelný. Zároveň však dúfa, že celý zážitok bude nepredvídateľný a zábavný: "Myslím si, že najzábavnejšia vec je to, že jednoducho nemôžete vidieť, čo bude ďalej." 





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19865)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk