The Evil Within 2 dostáva first person režim, môžete si ho vyskúšať aj v deme

Vývojárov viedlo k first person režime experimentovanie, ktoré však podľa nich bolo nápadité ale do celej hry sa nehodilo, až kým režim neobjavili hráči, u ktorých vzbudil veľmi pozitívnu spätnú väzbu.

pridal Gam_er 15.2.2018 o 16:13 pod hry
The Evil Within 2 dostáva first person režim, môžete si ho vyskúšať aj v deme

HRY > NOVINKY >

Hneď po vydaní The Evil Within 2 fanúšikovia objavili first person režim, ktorý bol obmedzený len na špecifickú časť príbehu. Vďaka tomuto pohľadu sa podarilo nazrieť do ďalších oblastí hry a komunita si začala žiadať, aby sa tento oficiálne rozšíril na celú hru. Vývojári z Tango Gameworks pozorne počúvali a teraz si môžete zahrať celú hru z pohľadu prvej osoby na PC, PS4 a Xbox One. Novinku získate v podobe bezplatnej aktualizácie.

Pohľad si prepnete jednoducho v menu hry, pričom ho budete môcť kedykoľvek meniť a prežiť hru tak, ako sa vám páči. Vývojárov viedlo k first person režime experimentovanie, ktoré však podľa nich bolo nápadité ale do celej hry sa nehodilo, až kým režim neobjavili hráči, u ktorých vzbudil veľmi pozitívnu spätnú väzbu. Kvôli nej si povedali, že tento pohľad zoficiálnia pre všetky platformy ako bonus. Pre tých, ktorí chcú vidieť niektoré situácie z pohľadu vlastných očí, je to podľa vývojárov naozaj úžasný zážitok. 

 

Hra však nebola navrhnutá ako first person, preto práce na novom režime neboli jednoduché. Štúdio ich prirovnáva k hacku na vysokej úrovni a nechce, aby bola hra prirovnávaná k DOOMu či iným fps titulom. Sú v nej aj scény, ktoré pri pohľade z prvej osoby jednoducho nefungujú, preto bude zrejme pohľad počas hry nutné sem tam zmeniť. Pred vydaním first person režimu sa však vývojári ubezpečili, že ide o príjemný zážitok, ktorý si hráči obľúbia. 

Ak The Evil Within 2 náhodou nemáte, môžete ho vyskúšať v podobe free trial verzie, ktorá vás prevedie úvodnými kapitolami hry. Nechýba jej ani nový fps mod. Ak sa ju napokon rozhodnete kúpiť, všetok priebeh a postup zostáva uložený a prenesie sa do plnej verzie. 





The Evil Within 2 dostáva first person režim, môžete si ho vyskúšať aj v deme  The Evil Within 2 dostáva first person režim, môžete si ho vyskúšať aj v deme
Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Bethesda / Tango Gameworks
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 13. október 2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18403)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk