Hideo Kojima hovorí viac o hrateľnosti Death Stranding, hercoch, postavách a iných veciach v hre

Svoj priestor dostal na E3 aj Hideo Kojima, ktorý opísal bližšie niekoľko ďalších detailov k Death Stranding.

pridal Gam_er 17.6.2018 o 11:15 pod hry
Hideo Kojima hovorí viac o hrateľnosti Death Stranding, hercoch, postavách a iných veciach v hre

HRY > NOVINKY >

Počas konferencie Sony na E3 sa nám konečne ukázal aj kúsok hrateľnosti z pripravovaného Death Stranding, o ktorom už režisér Hideo Kojima či ľudia z prostredia vývoja narozprávali naozaj veľa, no nič okrem cinematic trailerov sme zatiaľ nevideli. Na E3 býva zvykom, že po prezentácii dostávajú priestor samotní tvorcovia, ktorí prezrádzajú o svojich hrách ďalšie detaily. Výnimkou nie je ani Kojima, ktorý bol k dispozícii na samostatnom paneli spolu s riaditeľom Guerilla Games, Hermenom Hulstom. Práve s Guerillou totiž Kojima spolupracoval na vytváraní enginu pre Death Stranding. 

Kojima v úvode zmienil, že s novým trailerom chcel konečne ukázať kúsok hrateľnosti a poskytnúť niekoľko odpovedí pri predstavovaní nových postáv. Hrdinovia v hre patria k elite a špeciálnym ľuďom. Sam, ktorého hrá Norman Reedus, sa bude snažiť zachrániť svet svojimi fyzickými a psychickými silami. Hulst spomenul, že jeho tím aj Kojima Productions majú za sebou kus skvelej spolupráce a vedia sa dopĺňať aj napriek tomu, že ich hry sú podstatne odlišné. Narážal tým aj na vizuálnu stránku, pričom chválil engine, na ktorého základe beží tiež Horizon: Zero Dawn. Death Stranding vyzerá úplne inak, čo považuje za skvelé.

Nový gameplay trailer predstavil aj nové hrdinky, ktoré stvárnia herečky Léa Seydoux a Lindsay Wagner. Kojima priznáva, že si nebol istý, či s ním herečky budú chcieť spolupracovať. Tvrdí, že je pre neho fantastickou cťou, že dámy napokon so spoluprácou súhlasili. Chváli ich po hereckej, ale aj po ľudskej stránke a teší sa z ich práce, ktorú na projekte odviedli. Podobne sa vyjadril aj k Madsovi Mikkelsenovi a Normanovi Reedusovi. 

Hulst priznal, že je veľmi zvedavý, ako sa Kojima Production popasuje s cinematic zložkou Decima enginu. Očakáva, že jeho kvalitu posunú ešte o niečo ďalej. Kojima potvrdil, že v hre existuje herná mechanika, ktorá súvisí len s Reedusovou postavou. Pomáha jej dosiahnuť rovnováhu. Kapela Silent Poets boli priatelia Kojimovych priateľov. Keď sa dostal k ich poslednému albumu a počul prvú pieseň, okamžite si predstavil Sama, ktorý prechádza svetom hry. Pieseň bola napokon použitá aj v traileri. 

Skenovanie tela Normana Reedusa bolo dokončené len tesne pred E3. Kojima však chce znova prerobiť jeho tetovania, aby ich zachytil čo najlepšie to bude možné. Reedus si odvtedy totiž stihol dať aj nové tetovanie, ktoré chce Kojima do hry tiež zahrnúť. Spomenul tiež, že počas E3 ho najviac zaujalo The Last of Us Part II, zatiaľ čo Hulsta ohromil titul Ghost of Tsushima. 

V prípade Death Stranding sa Kojima Production snažili vytvoriť nové herné prvky a nové spôsoby hrania hier. Samozrejme, hráči budú môcť hrať hru aj tak, ako hrajú bežne iné hry. Stále tu však budú pre nich aj nové spôsoby a možnosti, ktoré môžu vyskúšať. Cieľom hry je znova spojiť svet. Kojima cíti veľký záujem ľudí o strieľačky. Hovorí, že aj v Death Stranding budú môcť strieľať, ale tento prístup im neodporúča. Dodáva, že to hráči pochopia behom hrania. Strieľanie tak v hre nie je ideálnou voľbou, aj keď je prítomná a hráči ju samozrejme môžu využiť. Sam bude tiež jedinou hrateľnou postavou v hre. 





Páči sa mi! (+7)






PS4
PC

Vývoj: Sony, 505 Games / Kojima Productions
Štýl: Akcia / Survival
Dátum vydania: 8. november 2019
 14.7. 2020 (PC)
 24.9. 2021 (,PS5)
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18429)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk