Týždenník - Apex Legends Hype a slovenské hry z minulého roka

Tento týždeň sa niesol príchodom novej Battle Royale hry Apex Legends, ktorá dokázala vtiahnuť masy.

pridal saver 10.2.2019 o 22:17 pod hry
Týždenník - Apex Legends Hype a slovenské hry z minulého roka

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa niesol príchodom novej Battle Royale hry Apex Legends, ktorá dokázala vtiahnuť masy. Totiž len za prvé tri dni si ju zahralo 10 miliónov hráčov a to už je skutočne výkon. Nevieme síce, koľkí ju ostanú aj hrať a ako sa bude pohybovať publikum hry, ale začiatok má dobrý a veľmi dobrý, keď si zoberieme, že okolo toho nebola žiadna kampaň. Ale aj vďaka tomu, že neštartujú z Early access, ale rovno naostro a odštartovali bezproblémovo. Nakoniec autori z Respawnu už majú skúsenosti z Titanfallov.

EA následne spomenulo aj Star Wars Jedi: Fallen Order titul, ktorý autori Apexu pripravujú na jeseň a vraj vyzerá veľmi dobre. To bude pre zmenu singleplayerovka. Dodali aj to, že pripravujú nové Need for Speed a Plants vs Zombies na tento rok. Z iných noviniek tu bola zaujímavá správa od CD Projektu, ktorý sa už vraj dohodol s autorom Zaklínača na financiách. Totiž Sapkowski im to pôvodne predal za 8000 eur a roky potom nadával na svoj zlý obchod. 

Ukázal sa aj Assassin's Creed III remaster, ktorý prichádza na konzoly a PC. Pridal sa k tomu aj Crash Racing, ktorý príde v lete na konzoly a Farm 51 ponúkla novú hru umiestnenú v Černobyľe, náležite nazvanú Chernobylite.

Doplnil to Metro Exodus s trailerom približujúcim Arťomove nočné mory. Tie začnú už tento týždeň a budú intenzívne. Pridalo sa aj množstvo reklám zo Superbowlu, kde tentoraz neboli žiadne väčšie hry, jedine Microsoft priniesol svoj ovládač pre postihnutých hráčov. Keď sme pri Microsofte, ten práve rozbehol prvé technické testy Crackdownu 3, kde testujú cloud multiplayer s plnou deštrukciou prostredia. Plná hra príde rovnako tento týždeň.

Okrem toho prichádza aj Anthem, ktorý predstavil svoj obsah do ďalších mesiacov, kde sa BioWare pripravuje na rozširovanie. Oproti nemu už vydaný Kingdom Come: Deliverance pridal nové DLC a rovnako aj Monster Hunter World, ktorý dostal Geralta s jeho úlohou v tomto svete. Z ešte nevydaných hier World War Z ukázal svoj ďalší režim a to PvPvE

Z hardvéru sa predstavil v recenziách a rovno vyšiel AMD Radeon 7, veľmi však neoslovil, keďže za rovnakú cenu je pomalší ako RTX2080 a bez RTX funkcií. Má však 16GB pamäte, ktoré môžu osloviť napríklad grafikov. Nvidia ešte svoje GTX1660 karty nepriniesla, ale tento týždeň updatovala svoj 3D mark Port Royale benchmark o DLSS podporu. Z mobilov bola predstavneá Moto G7 séria a Logitech predstavil novú sadu herných headsetov.

My sme sa obzreli po slovenských hrách minulého roka, kde sme si zhrnuli menšie aj väčšie a vy môžete hlasovať za tú, ktorá vás najviac zaujala. Z recenzií sme pripravili PC Building Simulator, pozreli sme sa aj na Moonlighter alebo Candle: The power of the Flame. Pridali sme aj My Time at Portia a dojmy z kreatívneho Dreams titulu . Z hardvéru sme otestovali novú bezdrôtovú Corsair Harpoon myš.





Páči sa mi! (+3)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18411)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk