Amy Hennig sa vyjadrila k absencii mikrotransakcií v Jedi: Fallen Order

Amy Hennig viac porozprávala o svojom zrušenom Star Wars: Rag tag titule a vyjadrila sa aj k Jedi Fallen Order.

pridal saver 15.4.2019 o 19:17 pod hry
Amy Hennig sa vyjadrila k absencii mikrotransakcií v Jedi: Fallen Order

HRY > NOVINKY >

Amy Hennig, ktorá pracovala na zrušenom Star Wars titule pod EA, v novom interview hovorí, že singleplayerová Star Wars Jedi: Fallen Order hra bez mikrotransakcií je v EA zvláštna.  Totiž keď pracovala v EA ona, komunikovali s vedením a zisťovali, čo presne korporácia chce. Všetci sa vtedy snažili nájsť cestu. Nevie síce, čo sa presne zmenilo v EA, keďže takáto možnosť a teda vydať singleplayer bez mikrotransakcií v časoch Star Wars Ragtag nebola. 

Ale myslí si, že Respawn hra má určité výhody z toho, že bola z väčšej časti spravená predtým, ako boli odkúpení. Jedi: Fallen Order je chránená záležitosť a Vince Zampella si to poisťuje, keďže je časťou vedenia EA a môže chrániť záujmy Respawnu. 

Amy Hennig sa vyjadrila k absencii mikrotransakcií v Jedi: Fallen Order

Dodáva, že jej hra Ragtag bola zrušená v lete 2017 a oni sa to dozvedeli až v októbri 2017. Ale to bolo pred dvomi rokmi a veľa sa odvtedy zmenilo. Hráči dali najavo svoju nespokojnosť s tlačením do singleplayer hier ďalšie režimy.  Hovorí, že možno je to ukážka, ako sa v EA mení stratégia.  V EA sa totiž udiali veľké zmeny a odišli veľkí ľudia, ako Patrick Soderlund, ale aj Jade Raymond spolu s Laurou Miele, manažérkou Star Wars značky. Je tam dosť dôvodov, prečo EA muselo zmeniť prístup. 

Čo sa týka jej Ragtagu, hovorí, že by to bola úplne odlišná Star Wars singleplayer hra. Hra by totiž sledovala veľa postáv a ponúka rozvoj aj inej ako hlavnej postavy. Niečo ako v Star Wars filmoch, kde je síce hlavná postava Luke, ale veľmi dobre spoznáte aj Hana, Leiu a ďalších hrdinov. Štýlovo by boli podobným prídavkom do Star Warsu ako vedľajšie Star Wars Saga filmy. Príbehovú inšpiráciu si brali z klasických heist filmov, ako Eagle's Dare, Dirty Dozen, Express a hrateľne by to nebolo ďaleko od Uncharted. 

Amy Hennig sa vyjadrila k absencii mikrotransakcií v Jedi: Fallen Order

Hennig hovorí aj to, že za jej časov, keď začínali s hrou, mal Lucasfilm roadmapu pre celé univerzum. Boli naplánované všetky saga filmy, samostatné filmy, animované seriály a aj klasické TV seriály, samozrejme aj hry. Všetko toto sa prelínalo, bolo prepojené v novom kánone. Bolo to veľmi dobre, keďže hry boli rovnako relevantné ako filmy. Boli ponímané rovnako seriózne.





Páči sa mi! (+5)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19595)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk