Avellone: Jedi Fallen Order malo naozaj silnú víziu od začiatku a s tímom bolo skvelé pracovať

Veterán Chis Avellone hovorí o svojej práci na Star Wars: Jedi Fallen Order, počas ktorej sa stretol s ľuďmi, s ktorými vždy chcel spolupracovať.

pridal Gam_er 29.4.2019 o 9:35 pod hry
Avellone: Jedi Fallen Order malo naozaj silnú víziu od začiatku a s tímom bolo skvelé pracovať

HRY > NOVINKY >

Chris Avellone je herný dizajnér a scenárista, ktorý má na svojom konte okrem iných aj Fallout 2, New Vegas či Prey. Aktuálne pracuje na Star Wars: Jedi Fallen Order, o ktorom sa vyjadril v najnovšom rozhovore. O niektorých konkrétnych veciach samozrejme nemohol hovoriť, ale poskytol aspoň pohľad na svoju prácu a celkový vývoj novinky:

„Bolo naozaj dobré pracovať s Respawnom. Projektovým riaditeľom je Stig Asmussen z God of War 3, ktorého som nikdy predtým nestretol a nemal možnosť s ním spolupracovať, ale musím uznať, že mal veľmi silnú víziu a bol veľmi schopný aj v prípade komunikácie, takže pre projekt vytvoril naozaj dobrú cestu. Potom som sa zoznámil s vedúcim príbehu Aaronom Contrerasom. Ten bol okrem iného aj jedným z kľúčových vývojárov Mafie III. Vždy som chcel mať možnosť pracovať s týmito pánmi. 

Teraz tu bola šanca a spolupráca s nimi bola naozaj skvelá. Skvelí boli tiež ľudia z Lucasfilmu. K Jedi Fallen Order mali naozaj veľmi dobré a trefné poznámky, ktoré sprevádzali pádne dôvody k zmene niektorých vecí. Toto bolo naozaj veľmi dôležité, pretože keď sme ich počúvali a robili niektoré veci, zistili sme, že tieto veci časom odpovedia na budúce otázky, ktoré sú v súvislosti so Star Wars univerzom na ceste. Niekedy sme si povedali, že toto a tamto by sme nemali robiť vôbec, pretože Lucasfilm nám dali veľmi dobré dôvody.”

Avellone podľa jeho LinkedIn stránky pracoval na Star Wars: Jedi Fallen Order asi rok na pozícii scenáristu so zameraním na príbeh, príbehové postavy a cinematic scripty. Aktuálne stále pracuje aj na prichádzajúcich tituloch Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, Dying Light 2, Alaloth – Champions of The Four Kingdoms či doposiaľ neznámom projekte Kena Levina a jeho štúdia Ghost Story Games. 

Star Wars: Jedi Fallen Order príde 25. novembra na PC, PS4 a Xbox One. Ďalšie podrobnosti vrátane gameplay ukážky sa očakávajú na tohtoročnej E3. 





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19574)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk