Vývojári Mortal Kombat 11 hovoria, že mávali živé sny plné brutality

Autori prezradili viac k ich práci na hre, ktorá im vzhľadom na zobrazovanú brutalitu spôsobovala rôzne psychické problémy.

pridal Gam_er 12.5.2019 o 8:29 pod hry
Vývojári Mortal Kombat 11 hovoria, že mávali živé sny plné brutality

HRY > NOVINKY >

Aj keď sme si na to už pri tejto sérii mohli zvyknúť, Mortal Kombat 11 posúva brutalitu ešte ďalej. Titul by sa dal charakterizovať násilím a jeho znázornením, aké nenájdete nikde inde. Nechýbajú šokujúce detaily ľudských vnútornností, fatality, gore a drsné finishe. Nie každá povaha hráča zvládne pohľad na tieto veci, aj keď ich hra ukazuje vlastne len krátku chvíľu. Vývojári však s pocitmi, ktoré vytvára táto brutalita musia žiť oveľa dlhšie. 

Vývoj hier je zdlhavý. Zobrazenie fotorealistických detailov ľudských vnútorností môže byť výsledkom dní a týždňov pozornej práce či výskumu. Niečo také sa nezaobíde bez neblahých efektov. O tých serveru Kotaku porozprával vývojár, ktorý pracoval na sérii Mortal Kombat.

Ten v priebehu minulého roka strávili množstvo času animovaním násilia, o ktorom viedli aj dlhé diskusie a vo všeobecnosti boli obklopení krvavým materiálom, ktorý pochádzal z reálneho života s cieľom animovať ho do hry. Netrvalo dlho a začal cítiť vedľajšie účinky: 

Mal som extrémne živé sny, veľmi násilné. Tak trochu som kvôli nim dokonca prestal chcieť ísť spať, takže som niekoľko dní len bdel, aby som nespal. Prechádzal som po kancelárii, jeden človek sledoval videá na Youtube, druhý pozeral na fotky zavraždených obetí, iný zas sledoval video krvavej vraždy. Táto strašidelná časť bola vždy bodom, na ktorý si nový ľudia museli zvykať dlhší čas a určite ma to zasiahlo.”

V prípade herných animácií robilo štúdio NetherRealm aj mnoho testov s tekutinami. Skúmali, ako to vyzerá, keď rôzne tekutiny padajú na rôzne druhy povrchov s tým, že sa zamerali aj na zobrazenie krvi. U vývojárov sa dokonca v súvislosti s prácou začali neskôr objavovať rôzne problém v reálnom živote. Jeden priznal napríklad to, že začal vidieť hrozné obrazy a keď sa pozrel na svojho psa, videl len vnútornosti. 





Páči sa mi! (+3)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19811)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk