Ako sa hrá Goblin Squad - Total Division?

Ťahová stratégia, v ktorej hlavnú úlohu zohrávajú ušatí nespratníci, veľkú dieru do sveta neurobí.

pridal Possol 3.6.2019 o 12:21 pod hry
Ako sa hrá Goblin Squad - Total Division?

HRY > NOVINKY >

Kvalitných ťahových stratégií nikdy nie je dosť. Goblin Squad: Total Division, bohužiaľ, medzi tie lepšie kúsky patriť nebude. Nezaujímavý obsah, ktorý rýchlo prestane baviť a je ho žalostne málo. Navyše nepotešia ani prosté a jednoduché pravidlá. Hrali sme omnoho viac lepších hier podobného typu. Táto bude strata času pre každého hráča.

Svoje opraty budete držať nad skupinkou goblinov, ktorí chcú zhodiť nadvládu šikovnejších a silnejších ľudí. Budete im kradnúť majetky, ničiť polia, ale aj samotné dedinky a hrady. To všetko v náhodne generovaných mapách, ktoré hráte stále znovu a znovu, aby ste sa dostali čo najďalej. Všetko je tu, samozrejme, na ťahy. Musíte si sledovať, koľko dní vám zostáva, prípadne za hernú menu si kupovať ďalšie potrebné. Zároveň je dôležité sledovať počet svojich bojovníkov, prípadne kupovať lepšie vyzbrojených. Platí pravidlo, že goblin je slabší než ľudská jednotka. Takže v konečnom dôsledku budú potrebné doslova masy na porazenie nepriateľa. Pri každom novom rozohraní hry ste skúsenejší a je možnosť dostať sa ďalej, nie je to však v žiadnom prípade prechádzka ružovou záhradou.

Ako sa hrá Goblin Squad - Total Division?

Do rúk sa vám v armáde dostane dohromady až šestnásť rôznych tried bojovníkov. Niektorí môžu útočiť aj na diaľku a poviem vám, že sú v poriadnej výhode. Šachovnica je tu úplne primitívna a jednoduchá. Na žiadne výnimočné pravidlá sa tu nehrá a neviem, koho môže tento systém súbojov zaujímať. Na hru som sa podľa obrázkov tešil, ale pri prvom rozohraní som pochopil, že ma čaká obrovské sklamanie a nuda. O ľahkú hru nejde, len jej pravidlá sú také primitívne a nezaujímavé, že vás to ani nenúti pokoriť výzvu.

Výhoda náhodne generovaných levelov tak sadá do prachu, pretože kto by sa tešil výzve, keď chýba obsah. Pritom ide o celkom slušný námet. Áno, už tu sú hry, v ktorých sa dostanete do rúk goblinom, aby ste mohli robiť zle ľuďom a sú oveľa lepšie, ale nespomínam si na žiadnu, ktorá by bola ťahovou stratégiou. Rád by som prižmúril obe oči, bohužiaľ, to sa nedá.

Graficky nejde o žiadny zázrak, je to prostá a jednoduchá hra bez nápadu. Inak to, samozrejme, nie je ani v prípade zvukov a hudby. Vyhnite sa tomuto titulu oblúkom. Aj napriek relatívne nízkej cenovke si totiž myslím, že ju tromfne hneď niekoľko bezplatných titulov.





Ako sa hrá Goblin Squad - Total Division?  Ako sa hrá Goblin Squad - Total Division?  Ako sa hrá Goblin Squad - Total Division?
Ako sa hrá Goblin Squad - Total Division?  Ako sa hrá Goblin Squad - Total Division?  Ako sa hrá Goblin Squad - Total Division?
Páči sa mi!






Ako sa hrá Goblin Squad - Total Division?
PC

Vývoj: 34BigThings srl / Event Horizon Studios
Štýl: Stratégia / Ťahová
Dátum vydania: 10. máj 2019
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19565)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk