Gamescom 2019: Zahrali sme si Iceborne expanziu pre Monster Hunter World

Vo svete Monster Hunter World na vás čakajú nové výzvy a nebezpečenstvá.

pridal matus_ace 2.9.2019 o 9:18 pod hry
Gamescom 2019: Zahrali sme si Iceborne expanziu pre Monster Hunter World

HRY > NOVINKY >

Monster Hunter World sa zaradil medzi najúspešnejšie hry Capcomu a tak sa niet čomu diviť, že chcú na tomto úspechu ďalej stavať a úspešnú hru už čoskoro rozšíria novou ľadovou expanziou Iceborne. Tá vyjde už 6. septembra pre Xbox One a PS4, no PC hráči si budú musieť počkať do začiatku roku 2020. My sme si ju však mohli vyskúšať už teraz a priniesli sme vám z toho aj video.

Iceborne stavia na základoch pôvodnej hry, avšak prináša úplne novú ľadovú lokalitu nazvanú Hoarfrost Reach, kde na vás čaká nový príbeh, nové monštrá a tiež nové výzvy. Ak ste navyše pôvodnú hru zvládli s prehľadom a chceli by ste niečo náročnejšie, spolu s expanziou príde aj nová obťažnosť Master Rank, vďaka ktorej sú aj už známe monštrá novou výzvou a potrápia vás nečakaným spôsobom.

Novými monštrami sú Banbaro a Beotodus, s ktorými sme sa mohli popasovať a Capcom sa opäť pekne pohral s ich dizajnom, no v zásade sa až tak nelíšia oproti tomu, čo už poznáme. Zato ľadový drak Velkhana je niečo úplne. je to hlavný úlovok celej expanzie a dalo by sa tak aj povedať, že hlavný antagonista. Vyniká nielen dizajnom, ale aj svojimi schopnosťami, vďaka ktorým vás dokáže extrémne potrápiť.

Princípy lovu sa nezmenili. Musíte sa dobre pripraviť nielen vy, ale aj váš chlpatý spoločník. Vo výbave vám nesmú chýbať zbrane, pasce, kamene na brúsenie mečov, nejaké tie "náboje" a mnoho ďalšieho. Teraz však budete čeliť aj nástrahám prostredia, takže sa musíte vedieť zahriať. Zbrane sa dočkali nových dekorácií, no hlavne nových elementov a tiež kombo útokov. Výrazne vám však v boji pomôže Slinger, ktorým teraz dokážete vystreliť hák, ktorým sa prichytíte na monštrách a dokážete im zasadiť údery. Musíte si však dávať pozor na to, v akej fáze lovu práve ste a tiež na to, kde sa chcete prichytiť. Ak vystrelíte na hlavu spredu, nemáte veľkú šancu na úspech. Zato zozadu sa na chvost dostanete ľahšie. Taktiež sa zmenil spôsob toho, ako používate Slinger, čo dosť mení boje v hre.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17926)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk