Nový gameplay Jedi: Fallen Order prezradil 28 detailov k hrateľnosti, o ktorých ste doteraz nevedeli

IGN malo tú česť s hrou stráviť nejaký čas a zhrnulo v bodoch novinky, ktoré doteraz vývojári neprezentovali a ktoré v hre môžete očakávať.

pridal Gam_er 21.10.2019 o 13:40 pod hry
Nový gameplay Jedi: Fallen Order prezradil 28 detailov k hrateľnosti, o ktorých ste doteraz nevedeli

HRY > NOVINKY >

Portál IGN strávil tento týždeň nejaký čas s pripravovaným Star Wars Jedi: Fallen Order. Ich poznámky priniesli nové podrobnosti k hrateľnosti, ktoré zhrnuli v 28 bodoch:

  1. Na konkrétnych miestach môžete zbierať súčiastky k svetelným mečom, ktoré sa dajú použiť na upgrade, čo zaŕňa aj farbu lúča čepele.
  2. Aj keď hrateľnosť Jedi Fallen Order ovplyvnilo Dark Souls, na rozdiel od neho si v tejto hre budete môcť obťažnosť kedykoľvek zmeniť. 
  3. Svojho droida BD-1 môžete použiť na skenovanie prostredí či nepriateľov, aby ste sa o nich naučili viac. Ich lore sa pridá do zbierky vašich dát, ktoré si môžete čítať aj neskôr počas hry. 
  4. Po celom svete môžete nájsť skryté prepravky, ktoré obsahujú kozmetické skiny pre vášho droida (alternatívne farby) a rôzne doplnky pre vášho hrdinu Cala Kestisa.
  5. V prepravkách môžete nájsť aj skill pointy, ktoré sa dajú získať aj plnením baru pri útokoc proti nepriateľom.
  6. Je tu botanický sidequest, kde budete zbierať semená rastlín po celom svete, ktoré potom použijete na pestovanie v skleníku na palube svojej lode.
  7. Vaša loď obsahuje tiež malú kuchyňu s rôznymi Star Wars potravinami.
  8. Máte prístup na ktorúkoľvek planétu v hre v ľubovoľnom poradí priamo z vašej lode. Niektoré z planét sú však oveľa, oveľa ťažšie ako iné. Potešia vás v prípade, že hľadáte výzvu.
  9. Po pristátí na planéte neexistuje rýchle cestovanie. Budete musieť kráčať pešo podobne ako v Metroid Prime. 
  10. Svojou loďou Mantis môžete putovať na akúkoľvek planétu. Stačí sa len posadiť aby ste spustili štart, vyleteli z hyperpriestoru a pristáli v cieľovej destinácii. 
  11. Svoju Silu môžete používať na interakciu s rôznymi objektami okolo, ktoré budú označené v odtieňoch modrej farby. Ide o interakciu typu posúvanie či otváranie dverí, zmrazenie obrovských pohybujúcich sa platforiem, aby ste po nich mohli chodiť alebo rozbitie skál, ktoré vám otvorí cestu vpred. 
  12. Pomocou svetelného meča môžete odsekávať končatiny svojich nepriateľov, nie však ľudských nepriateľov. Týka sa to len droidov alebo mimozemšťanov. 
  13. Prístup k 3D mape v štýle Metroid Prime vám umožní zobraziť dvere, ktoré môžete rozbiť a alternatívne cesty.
  14. Sú tu puzzle hádanky v štýle Zeldy, ktoré zahŕňajú použitie Sily na manipuláciu s prostredím a predmetmi na otvorenie tajných oblastí.
  15. Pomocou Sily môžete zmraziť niektorých nepriateľov alebo ich zatlačiť dozadu, čo vám dáva lepšiu šancu zaútočiť. 
  16. Niektorí nepriatelia majú slabiny, ktoré môžete využiť pomocou svojej Sily. Jeden z objavených nepriateľov mal v hrudi modrú guľu, ktorú ste mohli silou vytlačiť z jeho tela, čo spôsobilo jeho zrútenie na kolená, kedy sa stal zraniteľným voči útokom svetelného meča. 
  17. Vo svete nájdete množstvo smrtiacich a nebezpečných mimozemšťanov, ale aj veľa mierumilovných a neškodných kreatúr. Budú sa napríklad zahrabávať do dier či lietať v diaľke, no nebudú na vás útočiť. 
  18. Môžete tu objaviť a otvoriť alternatívne skratky po celom svete podobne ako v Bloodborne, čo vám uľahčí pohyb. 
  19. Opätovná návšteva planét, akonáhle získate nové zručnosti a pohyby, vám umožní prístup k novým oblastiam a predmetom, ku ktorým ste sa predtým nedostali.
  20. Odpaľovanie blastrových striel Stormtrooperov svetelným mečom je nevyhnutné pri boji s väćšou skupinou, najmä ak sú strelci v diaľke a nemáte na nich dosah. 
  21. Niektoré bytosti vo svete zaútočia na nepriateľov a odstránia ich alebo rozptýlia za vás, hoci to nie je príliš bežné.
  22. Svetelný meč môžete hádzať aj silnejšie na nepriateľov vo väčšej diaľke. 
  23. Budú tu aj divne vyzerajúci nepriatelia, ktorí pripomínajú kozu a budú oplývať skokanskými zručnosťami, ktoré využijú keď po vás pôjdu.
  24. Pomocou Sily môžete k sebe pritiahnuť nepriateľov, budnúť ich mečom do hrude a okamžite ich zabiť. 
  25. Silou môžete odchytávať aj nepriateľské granáty, ktoré odhodíte späť a necháte ich vybuchnúť pred tvárou vášho nepriateľa. Táto schopnosť je obzvlášť užitočná pri veľkých nepriateľoch, akými sú jednotky AT-ST. 
  26. Obi-Wan Kenobi sa objaví v hre v hologramovej podobe, premietanej z vreckového komunikátora. Zostáva záhadou, aký veľký vplyv má jeho prítomnosť na samotný príbeh.
  27. Cal môže nosiť mandalorianske poncho, vďaka ktorému vyzerá ako mladšia verzia Clinta Eastwooda v spaghetti westerne The Good, The Bad and The Ugly (1966). 
  28. Niektorí nepriatelia sú schopní odolávať vášmu blokovaniu. Nahnevajú sa, pričom ich hnev evokuje blikanie červenou farbou a vy si musíte premyslieť, ako sa vyhnúť ich útokom, pretože sekanie či blok v tomto prípade nezaberie. 





Páči sa mi! (+10)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19886)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk