Blizzard ohlásil Diablo IV

Hneď na úvod BlizzConu sa potvrdili úniky ohľadne hry, ktorá prinesie Lilith.

pridal matus_ace 1.11.2019 o 19:28 pod hry
Blizzard ohlásil Diablo IV

HRY > NOVINKY >

Minulý rok nám Blizzard dopredu povedal, že Diablo IV čakať nemáme. Tento rok ho tu máme hneď na začiatok BlizzConu a hru predstavili naozaj slušným cinematic trailerom. Ten predviedol, že hra chce byť v porovnaní s trojkou temnejšia a to ako v príbehu, tak aj v arte. Autori sa chcú vrátiť ku koreňom série a hra bude krvavá, nebudú chýbať kulty a podobne.

Nepriateľom bude tentoraz Lilith, o ktorej sme už počuli a do s veta ju priviedli zlodeji a prvý nephalem. Pozrieme sa do Sanctuary, ktorý bude v centre hry. Hráči tu budú objavovať príbeh, bojovať, obchodovať, prípadne sa navzájom zabíjať v PvP zónach. Kampaň bude nelineárna, svet bude pozostávať z 5 regiónov, bude tu striedanie dňa a noci, Nebudú chýbať stovky dungeonov, ktoré budú náhodné. Hra beží na novom engine.

Štvorka je naozaj pokračovaním série a zo svojich predchodcov si berie veľkú časť inšpirácie a prvkov. Má tu byť atmosféra z jednotky, korisť a triedy z dvojky, akcia z trojky. Tentoraz budú môcť postavy prekonávať nejaké prekážky a skákať. Zároveň sme sa dozvedeli prvé tri predstavené triedy: Barbar, Čarodejnica, Druid.

Barbar bude mať 4 sloty na zbrane, bude to naozaj silná a brutálna postava. Skillsloty budú ovplyvňovať hrateľnosť postáv. Nechýbajú mu plošné útoky. Druid údajne nebol pôvodne v pláne pre štvorku, no zvyšok tímu presvedčil jedne z výtvarníkov svojim konceptom. Bude mať zvieracích spoločníkov, využívať prírodnú mágiu, dokáže sa premeniť na zvieratá plynule. Takže útok začnete v jednej forme a dokončíte ho pokojne v inej. Čarodejnica je klasická tried,a ktorá dokáže útočiť fireballmi a ďalšími útokmi, no taktiež dokáže osvetliť tmavé dungeony, čo sa pekne ukazuje v novom engine.

Hra prinesie viac možností customizovania ako v minulosti. Môžete si tak vytvoriť postavu, ako chcete - vlasy, pokožku, tetovania...Hra vracia talentové stromy, skilly a aj využívanie rún, ktoré sú inšpirované Diablom 2.

Hra je vo vývoji pre PC, PS4, Xbox One. Bohužiaľ na záver špeciálnej Diablo 4 prezentácie sme sa dozvedeli, že hra je ešte ďaleko a toto sú len prvé kroky. Nevychádza čoskoro, no keďže má prísť ešte na túto generáciu konzol, snáď to bude aspoň koncom budúceho roka a pridajú aj verzie pre ďalšiu generáciu.

Viac o hre sa dozvieme v paneli hneď po otváracom ceremoniáli. Keďže je rovno na BlizzCone aj demo, v najbližších dňoch bude internet plný dojmov.





Blizzard ohlásil Diablo IV  Blizzard ohlásil Diablo IV  Blizzard ohlásil Diablo IV
Blizzard ohlásil Diablo IV  Blizzard ohlásil Diablo IV  Blizzard ohlásil Diablo IV
Blizzard ohlásil Diablo IV  Blizzard ohlásil Diablo IV  Blizzard ohlásil Diablo IV
Blizzard ohlásil Diablo IV
Páči sa mi! (+31)

Zaradené pod: blizzcon, diablo 4, blizzard






PC
PS4
Xbox One
Xbox Series X|S
PS5

Vývoj: Blizzard / Blizzard
Štýl: Akcia / RPG
Dátum vydania: 6. jún 2023
  2024 (PC, PS4, Xbox One,Xbox Series X|S,PS5)
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18413)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk