Kingdom Under Fire II sa po viac ako 10 rokoch dostáva do cieľa

Zvládnu vývojári vybalansovať kombináciu dvoch žánrov?

pridal Tanya 3.11.2019 o 17:02 pod hry
Kingdom Under Fire II sa po viac ako 10 rokoch dostáva do cieľa

HRY > NOVINKY >

Kým herní vývojári na západe väčšinou pri dizajne veľkých titulov postupujú opatrne a stavajú na overené šablóny, pre experimentálnejšie hry musia hráči hľadieť viac na východ. Práve z Južnej Kórei pochádza štúdio Blueside, ktoré po dlhom vývoji prináša pokračovanie svojej strategickej série - Kingdom Under Fire II. V hre sa miešajú žánre real-time stratégie a MMORPG a na jej vydanie si hráči museli počkať viac ako 10 rokov. KUF II bola prvýkrát ohlásená ešte v roku 2008 a po problematickom vývoji sa jej konečne môžeme dočkať túto jeseň.

O hre sme sa s vývojármi rozprávali ešte počas Gamescomu, kde nám prezradili, že dôvodom, prečo sa na pokračovanie tak dlho čakalo, bola snaha vybalansovať prvky MMORPG a RTS, pričom pristupovali k vývoju metódou pokus - omyl. Nechceli dospieť k záveru, že hra nakoniec vôbec nebude zábavná. Na vašej obrazovke sa budú miešať desiatky jednotiek, ktorým budete dávať pokyny v strategickom režime a plynule sa budete môcť presunúť na pohľad 3. osoby, kedy budete ovládať vášho hrdinu. Budete si môcť vybrať z piatich typov hrdinov a podľa nich vám budú pridelené jednotky.

Hráčov budú zamestnávať prvky oboch žánrov RPG aj RTS a hra sa nedá hrať iba v jednom režime a je potrebné sa venovať rovnako jednotkám, ako aj hrdinovi. Autori sa preto snažili hru balansovať tým, že absentujú komplikované technické stromy a súboje sa orientujú na hack-and-slash prvok v štýle Dynasty Warriors. Hra obsahuje príbehové questy viazané na celkový príbeh konfliktu medzi troma frakciami, ktoré bojujú o vládu nad ríšou Bersia. Vašou úlohou bude vyhrávať čoraz väčšie bitky, ktorých sa proti sebe postavia desiatky typov jednotiek a objavia sa aj špeciálne eventy s rôznymi odmenami.

Kingdom Under Fire II je prvým premium titulom pod hlavičkou vydavateľstva Gameforge, ktoré sa doteraz orientovalo na free-to-play model. Hra vychádza v troch typoch balíčkoch s rôznym bonusovým in-game obsahom a autori nevylúčili mikrotransakcie, ktoré však budú len kozmetického charakteru v podobe rôznych skinov. Epické bitky, ktoré vývojári z Blueside sľubujú, si budete môcť užiť už 14. novembra tohto roku, kedy hra konečne po toľkých rokoch vývoja dorazí na PC.





Kingdom Under Fire II sa po viac ako 10 rokoch dostáva do cieľa  Kingdom Under Fire II sa po viac ako 10 rokoch dostáva do cieľa  Kingdom Under Fire II sa po viac ako 10 rokoch dostáva do cieľa
Páči sa mi!






PC
PS4

Vývoj: Phantagram / Blueside
Štýl: Stratégia / Akcia
Dátum vydania: 14. november 2019
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk