Týždenník - Age of Empires IV a Black Friday

Tento týždeň už viditeľné začali Black Friday zľavy, hlavne však Microsoft predstavil hrateĺnosť a prvé detaily o Age of Empire IV.

pridal saver 17.11.2019 o 21:32 pod hry
Týždenník - Age of Empires IV a Black Friday

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň už viditeľné začali Black Friday zľavy, hlavne však Microsoft predstavil hrateľnosť a prvé detaily o Age of Empire IV. To dostane plne 3D engine s detailnými prostrediami a zavedie nás znovu do stredoveku. Tentoraz bude rozdelené na 4 éry s postupným vývojom ako armád, tak budov a zároveň aj samotných bojujúcich strán. Tých bude tentoraz menej, ale budú viac špecializované a rozdielne (ako Starcraft 2). Zatiaľ vieme o Angličanoch s klasickým systémom výstavby a Mongoloch orientujúcich sa na rush útoky a možnosťou zbaliť svoje kempy a rozložiť inde. 

Zároveň vyšlo nové Age of Emires II Definitive edition, ktoré dostalo recenzie a ponúklo klasickú hrateľnosť teraz v 4K. 

Microsoft k tomu ohlásil aj veľa noviniek na svojej X019 akcii, kde masívne rozširuje Game Pass o veľké tituly, kde prišiel Rage 2, Remnant a príde napríklad aj Zaklínač 3, ale aj tri Yakuza hry, ktoré prídu na Xbox a  množstvo Final Fantasy hier. Rovnako rozširujú xCloud streaming, kde už je 50 titulov, pričom ohlásili jeho príchod na PC budúci rok, ako aj rozšírenie podporovaných oblastí o západnú Európu, žiaľ, strednú nespomínajú. 

Z ďalších titulov priblížili svoj Flight Simulator, ukázali nový Everwild titul od Rare, ktorý vyzerá ako Zelda v nezvyčajnom svete zvierat a aj Grounded od Obsidianu, ktorý je kooperačná survivalovka so zmenšenými deťmi na trávniku domu. Budú distribuovať aj novú adventúrovú sériu Tell Me Why od DontNodu, autorov Life is Strange.

Podobne aj kórejskú multiplayerovku Crossfire X. Určil dátum pre Minecraft Dungeons na apríl, Halo Reach príde na PC 3. decembra. Microsoft si ešte nechal predstavenie Gears Tactics a novú ukážku z Ori and the Will of the Wisps na The Game Awards

Microsoft popritom spustil zľavy na konzoly na Black Friday, kde sú masívne zľavy na 149 eur za All Digital edíciu s tromi hrami a mesiacom Goldu a Game Passu. Xbox One S je za 199 eur a Xbox One X za 349 eur. Plus za 1 euro sú tri mesiace Xbox Game Pass Ultimate.

Podobne je už Black Friday spustený aj na ostatnú elektroniku, kde sú niektoré zaujímavé zľavy na mobily, TV, ale aj notebooky a desktopy.

Po minulotýždňovom ohlásení Diablo 4 sme si zhrnuli históriu Diablo série a konkurencia rovno ohlásila Path of Exile 2 a rovno aj s mobilnou verziou. Keď sme pri mobiloch, bol ohlásený véčkový Razr mobil od Motoroly, čo bude návrat ku klasickým otváracím mobilom, ale teraz s displejom na celú plochu. Stojí však 1500 dolárov a je výkonom len v strednej triede, pričom batéria je tiež len menšia. V každom prípade zaujímavý mobil.

Z iných noviniek spravil Epic zaujímavú vec a to kúpil spoločnosť Quixel, ktorá sa zameriavala na kvalitné textúry a objekty. Tie sú všetky prístupné pre Unreal engine vývojárov zadarmo. K tomu sme tu mali zaujímavé výročie 15 rokov od vydania Half Life 2, kde ani po toľkých rokoch nemáme pokračovanie.

Z recenzií sme sa pozreli na Red Dead Redemption 2 na PC, ktorý bol hlavne pri vydaní ničený chybami, a aj milučkú multiplayerovku Plants vs Zombies: Battle for Neighborville, pridali sme rovnako pôsobivý simulátor včely v Bee Simulatore. Z menších titulov sme sa pozreli na Into the Dead 2, doplnili sme to Monkey Kingom a aj Ninja Saviors Return of the Warriors alebo Cat Quest II. Pozreli sme sa bližšie na Asterixa a Obelixa, porozprávali sme sa s Brendou Romero o Empire of Sin. Z hardvéru sme si vyskúšali handheld Pac-man Pocket Player a aj Logitech G Pro X klávesnicu





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17913)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk