Valve odhaľuje množstvo nových detailov o Half Life: Alyx

Na Reddite sa Valve v rámci AMA akcie (Ask Me Anything) rozhovorilo o pripravovanom VR pokračovaní Half Life s podtitulom Alyx.

pridal DeCain 24.1.2020 o 7:20 pod hry
Valve odhaľuje množstvo nových detailov o Half Life: Alyx

HRY > NOVINKY >

Na Reddite sa Valve v rámci AMA akcie (Ask Me Anything) rozhovorilo o pripravovanom VR pokračovaní Half Life s podtitulom Alyx. S ohľadom na veľkú vlnu odkladov veľkých hier z jarných termínov vydania Valve hneď v prvej odpovedi ubezpečuje fanúšikov, že hra svoje marcové vydanie stihne.

,,S výnimkou vylepšovania absolútnej konečnej scény je hra hotová. Veľa z nás vo Valve, ako aj testeri, sme hrali celú hru viackrát. Momentálne primárne už len dolaďujeme detaily a opravujeme chyby. Sme presvedčení, že plánované vydanie stihneme."

Modderi môžu byť trochu smutní, pretože v súčasnosti neexistujú žiadne plány na dodanie úplnej sady Source 2 nástrojov.

,,Momentálne neplánujeme dodať celú súpravu nástrojov, pretože je to veľa práce, je to tiež čas, ktorý radšej trávime na dolaďovaní samotnej hry, čo považujeme za dôležitejšie. Vo všeobecnosti, robili sme to takto aj pri našich predchádzajúcich tituloch postavených na prvom Source - hra má prednosť a potom sa začneme zaoberať tým, čo bude ďalej."
 
Pokiaľ ide o tón príbehu v Half-Life Alyx, spoluautor Erik Wolpaw povedal, že sa oproti predchádzajúcim hrám z univerza Half-Life veľa nezmení, aj keď Alyx Vance bude tentokrát skutočne hovoriť.
 
,,Mať k dispozícii postavu, ktorá reálne rozpráva, je svojím spôsobom oslobodzujúce. Určite to uľahčuje písanie scén, keď ich nemusíte písať s ohľadom na skutočnosť, že hlavná postava je nemá. Ľahšie sa takto navodzuje pocit, že hráč je skutočne aktívnym účastníkom scény. V Portale, na druhú stranu, sme priamo potvrdili, že je hlavná postava nemá. Každopádne som rád, že tentokrát hlavná postava bude hovoriť."
 
Z ostatných detailov sa Valve napríklad podelilo o fakt, že veľkosť vývojového tímu pracujúceho na hre je 80 členov, čo je najväčší tím vo Valve, aký kedy pracoval na jednej hre. Autori udržiavajú aktívny kontakt s bývalým spisovateľ Valve Marcom Laidlawom, aby získali jeho pohľad na určité body príbehu. Takisto potvrdili, že do hry plánujú zapracovať veľa možností, ako budú môcť hru hrať hráči s postihnutím, ako príklad uvádzajú, že bude v hre režim pre hranie len s jednou rukou.

Nakoniec spoločnosť Valve prisľúbila, že pred vydaním hry sa môžeme tešiť na množstvo gameplay videí, ktoré bližšie predstavia prvky hry a možnosti pohybu špecifické pre VR.





Páči sa mi! (+2)

Zaradené pod: Half Life: Alyx, valve






PC
VR
Oculus Rift
PC VR

Vývoj: Valve / Valve
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 23. marec 2020
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk