Call of Duty 2 preview a obrázky

pridal saver 15.4.2005 o 14:45 pod hry
HRY > NOVINKY >

CGV prinieslo zaujímavé preview spolu s novými obrazkami na očakávané Call of Duty 2.  Infinity Ward tentoraz poriadne zamakalo a prináša naozaj inovatívne pokračovanie (aj keď zatiaľ len v teoretickej rovine). Hra bude znovu obsahovať tri kampane za tri rozdielne národnosti. V prvej kampani v Afrike bojujete za Britov proti jednotkám generála Rommela, či už v peších bojoch alebo v obrovských tankových vojnách s desiatkami tankov (spomína sa 60 tankov). Ďalšia kampaň bude v Rusku, kde začínate svoj boj neďaleko Moskvy so zvyškami Červenej armády a tu zasadíte prvý veľký úder nacistom. Nakoniec posledná kampaň bude za Američana z jednotky Army Rangers, predchodcu US Special Forces. Dostanete sa s ním do známych veľkých bojov, kde bude napríklad znovu pretvorený útok na Omaha Beach.

Misie budú celkovo teraz voľnejšie, výrazne sa obmedzia predskriptované udalosti a budete si vyberať, ktoré úlohy na bojisku splníte skôr a ktoré neskôr. Nebude chýbať možnosť použitia vozidiel. Viac menej to bude pripomínať voľnosť ala Far Cry. Rovnako sa rozšíria možnosti ovládania tímu, pribudnú nové rozkazy a zvýši sa im AI. Podobné vylepšenia budú aj pri nepriateľoch, ktorí budú bystrejší, budú medzi sebou komunikovať a taktizovať podobne ako váš tím. Čo sa týka vozidiel, nebudú v takom počte ako v Battlefield. Teda môžete prebrať rôzne vozidlá a použiť ich, hlavne si užijete jeepy a tanky (veľké tankové vojny budú v Afrike), plus aj nákladiaky.

Autori teraz pripravili nový engine s množstvom next-gen záležitostí, ako real-time dynamické svetá, všetky povrchy budú specular a bump mapované, nebudú chýbať realistické textúry a ani particle systém pre počasie, s ktorým vytvoria jedinečné búrky, snehové blizardy, volumetrické hmly alebo púštne búrky (počasie bude rovnako ovplyvňovať AI). Fyzika si tu rovnako nájde svoje miesto ako pri vozidlách, tak aj pri ragdoll efekte. Nakoniec svoje dostali aj zvuky, ktoré budú reálnejšie, napríklad inak budú znieť dopadajúce náboje vystrelené z veľkej diaľky inak z blízka. Navyše autori pridali k pôvodnému arzenálu COD 15 nových zbraní (Gewehr 43, ruský SVT-40, britská prištol Webley Mark 6 atď.) a každá zbraň bude znieť inak. Hra vyjde už koncom roka a prvé ukážky hry v pohybe môžeme čakať už na E3.





Call of Duty 2 preview a obrázky Call of Duty 2 preview a obrázky Call of Duty 2 preview a obrázky Call of Duty 2 preview a obrázky Call of Duty 2 preview a obrázky Call of Duty 2 preview a obrázky
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati, cod, call of duty, battlefield






PC
Xbox 360

Vývoj: Activision / Infinity Ward
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 25. október 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19942)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk