Chcel by si sa naučiť grafiku alebo programovanie? Pusti sa do toho!

Vzdelávanie v oblasti grafiky a programovania v poslednom období naberá na obrátkach, tak nech ťa to neobíde!

pridal NEZMAR 6.4.2020 o 14:10 pod informácia
Chcel by si sa naučiť grafiku alebo programovanie? Pusti sa do toho!

INFORMÁCIA > NOVINKY >

Vzdelávanie v oblasti grafiky a programovania v poslednom období naberá na obrátkach a my vám opäť pripomíname aktivity spoločnosti Hemisféra. Toto vzdelávanie sa zameriava na tvorbu hier a tentokrát nespomenieme len aktivity pre tých starších, ale na svoje si prídu aj mladšie ročníky.

Začíname BEZPLATNÝMI workshopmi, o ktorých sme vás minulý týždeň informovali a mali taký úspech, že budú pridané ďalšie termíny pre záujemcov, a teda aj vy máte ešte možnosť niečo sa zadarmo naučiť.
Konkrétne sa rýchlo zapíšte na dnešný (pondelok, 6.4.) PIXEL ART Workshop o 16:00, prípadne na zajtrajší (utorok, 7.4.) UNITY WORKSHOP, ktorý bude o 16:00.
Všetky informácie k workshopom nájdeš TU!

 

Ak sa vám tieto workshopy zapáčia, možno vyskúšate 3-mesačný online kurz LevelUp, kde sa predĺžila registrácia do 12.04.2020. Ide o HardSkill modul, kde študenti získajú schopnosti a vedomosti potrebné na prácu na vlastných projektoch. Inak povedané naučia sa podľa svojho výberu buď programovať, alebo robiť grafiku. Cena je 360 eur a kurz je určený pre študentov a študentky vo veku 15 - 28 rokov z celého Slovenska. Mimochodom, ak sa prihlásite s kamošom/ kamoškou, tak získate obaja zľavu 25 % z ceny kurzu. Všetko potrebné nájdeš na webe TU!

Chcel by si sa naučiť grafiku alebo programovanie? Pusti sa do toho!

 

Pre záujemcov a zvedavcov, ktorí chcú vedieť, čo je nové v digitálnom vzdelávaní počas korona krízy, odporúčame účasť na diskusii, ktorá sa bude konať vo štvrtok 9.4.2020. V rámci diskusie lídri vzdelávacích organizácií Ján Kožlej (Hemisféra) a Barbora Rusiňáková (OpenLab.sk) porozprávajú v panelovej diskusii, ako zvládli prechod z prezenčného vyučovania stoviek detí a študentov na online vyučovanie. Pridaj sa do eventu, aby si na túto diskusiu nezabudol TU!

Chcel by si sa naučiť grafiku alebo programovanie? Pusti sa do toho!

 

A nezabudli sme ani na šikovné ročníky 8-15 rokov, ktoré sa tiež chcú naučiť programovať, pracovať s grafikou a vytvoriť si svoju hru. Pre nich je tu totiž kurz Gamecraft. Bohužiaľ, teraz je určený len pre deti z Bratislavy, Trnavy a Pezinka, nakoľko ak sa otvoria školské brány, tak sa z online sveta prejde do offline, ale pracuje sa už aj na pokrytí celého Slovenska čisto online aktivitou. Cena za mesiac začína už na 69 eur, takže ak ťa bavia hry, alebo máš mladšiu sestru, brata, alebo niekoho, koho by tento kurz mohol zaujímať, tak mu pošli tento článok, prípadne link na stránku, kde nájde všetky info.

Chcel by si sa naučiť grafiku alebo programovanie? Pusti sa do toho!





Páči sa mi! (+4)







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19620)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk