Haunting Ground look

pridal blade 30.4.2005 o 15:42 pod hry
HRY > NOVINKY >

Po kratšej odmlke sa k nám opäť dostáva ďalší hororový titul, tentokrát z dielne Capcom. Súdiac podľa prvých dojmov sa jedná o viac než dôstojného konkurenta série Silent Hill. V hre sa ujímate role mladej Fiony, ktorá sa s pamäťovým blokom ocitá v akomsi hrade, silne pripomínajúcom sídlo Adamsovcov. Vašou úlohou teda bude zistiť svoju vlastnú minulosť, objasniť tajomstvo samotného sídla a v neposlednom rade aj z toho väzenia zdrhnúť. Po prebudení sa v klietke, kde sa preberáte takmer nahí, sa vydávate do tajomných chodieb, pričom netrvá dlho a vaša postava sa zahalí do šlušivého retro oblečenia. Pohodová idylka je však náhle prerušená Debilitou, obrovským, tupým imbecilom, ktorý vás začne bez štipky úcty nemilosrdne naháňať a vašou jedinou šancou na prežitie sa stanú tajné skrýše, ako postele, šatníky a iné.

Aby som vám toho, ale veľa neprezradil, dodám, že postupne sa k vám pridá aj štvornohý priateľ Hewie, ktorého mrštnosť, ako aj nabrúsené tesáky, veľa krát využijete. Element utekania pred obludou je vskutku originálny a čo je dôležité, vďaka viacerým grafickým finesám sa daného monštra budete skutočne báť a verte mi, že každé stretnutie s ním, vám vaše nervy šeredne pocuchá. Z ďalších zaujímavostí spomeniem zmieňovaného psa, ktorý je vskutku nevypočítateľný a chová sa presne ako reálna predloha. Našťastie sa pod vašu kontrolu dostane sada pohybov, ktorými ho ako tak usmerníte a donútite ho aspoň k minimálnej kooperácii s vami. Grafická stránka hry môže smelo súťažiť o titul naj v oblasti PS2 a jednotlivým miestnostiam nechýba punc hororovosti, takže strach vás len tak ľahko neopustí. Podobne slová chvály by sa dali povedať aj na rôzne zvuky, pazvuky a hudbu, vďaka ktorým získava hra neopakovateľnú atmosféru, plnú strachu a depresie, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou každého hororu. Viac sa už ale dozviete v pripravovanej recenzii.





Haunting Ground look Haunting Ground look Haunting Ground look Haunting Ground look Haunting Ground look Haunting Ground look
Páči sa mi!






PS2

Vývoj: Capcom / Capcom
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  máj 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19596)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk