Everspace 2 ukázal v deme pôsobivú vesmírnu akciu

Vyzerá, že doba vesmírnych strieľačiek sa vracia a popri Star Wars Squadrons sa práve ukázal aj veľmi zaujímavý Everspace 2.

pridal saver 17.6.2020 o 9:48 pod hry
Everspace 2 ukázal v deme pôsobivú vesmírnu akciu

HRY > NOVINKY >

Vyzerá, že doba vesmírnych strieľačiek sa vracia a popri Star Wars Squadrons sa práve ukázal aj veľmi zaujímavý Everspace 2. Ten podobne ako jednotka ponúka pohľad z tretej osoby a intenzívnu vesmírnu akciu.

Konkrétne autori z Rockfish games dali teraz pri príležitosti E3 a Summer Game festivalu von demo z ešte prototypovej verzie hry, ktorá nám však ukazuje veľmi slušnú hrateľnosť a aj možnosti. 

Autori v deme ukazujú ako fungujú misie, akcia a aj presúvanie sa medzi sústavami. Všetko je tu priamo naviazané na seba, bez prerušení. Môžete lietať v jednej lokalite, presunúť sa do hyperpriestoru, tam sa nasmerujete na niektorú z lokalít, či už sú to stanice, planéty, dôležité miesta a preletíte tam. Každá lokalita má svoje misie, niekde pomôžete vedcom napríklad napraviť solárne panely, niekde zlikvidujete banditov, nepriateľské stanice, alebo preskúmate prostredia, aby ste našli materiály.

Totiž materiály sú tu základ a priťahujete si ich do lode, či už ide o základné suroviny, alebo veci zo zničených lodí, ktoré si môžete dať do inventára. Následne si za to kupujete palivo na staniciach, vylepšujete zbrane, ale ak máte dosť peňazí, môžete zainvestovať aj do novej lode. Keďže je hra postavená na systéme levelov, neustále sa musíte vylepšovať, aby ste mali dosť silné zbrane a silnú loď na nové misie a nepriateľov. 

Celkovo Everspace 2 zanecháva dobrý prvý dojem, uvidíme, ako si povedie vo finálnej verzii a čo všetko ponúkne. Hlavne, či sa to nezvrhne do repetitívnosti. Hra sa do Early Access dostane v decembri.





Everspace 2 ukázal v deme pôsobivú vesmírnu akciu  Everspace 2 ukázal v deme pôsobivú vesmírnu akciu  Everspace 2 ukázal v deme pôsobivú vesmírnu akciu
Everspace 2 ukázal v deme pôsobivú vesmírnu akciu  Everspace 2 ukázal v deme pôsobivú vesmírnu akciu  Everspace 2 ukázal v deme pôsobivú vesmírnu akciu
Páči sa mi! (+1)







PC
Xbox Series X|S
PS5

Vývoj: Rockfish Games / Rockfish Games
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 6. apríl 2023
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19825)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk