Partisans 1941 demo ukázalo upravený štýl Commandos hrateľnosti

Vyzerá, že éra taktických stratégii v Commandos štýle sa vracia.

pridal saver 17.6.2020 o 19:40 pod hry
Partisans 1941 demo ukázalo upravený štýl Commandos hrateľnosti

HRY > NOVINKY >

Vyzerá, že éra taktických stratégií v Commandos štýle sa vracia. Celé to rozbehlo Shadow Tactics, vďaka ktorému autori mohli spraviť aj Desperados 3, to motivovalo aj majiteľov Commandos značky na návrat dvojky v remastri a pripravia a plné pokračovanie. Zatiaľ sa však môžeme tešiť na ruské Commandos nazvané Partisans 1941

Hra nás vtiahne do jednotky partizánov bojujúcich proti nacistickej okupácii. Budeme mať jednotku rôznych bojovníkov a prakticky rovnaký štýl hrateľnosti ako v Commandos, teda sledovanie, kam sa pozerajú nepriatelia, odlákavanie, taktické likvidovanie podľa schopností postavy. Tu však pribúda nový prvok a to zlepšovanie postavy, jej skillov a tak aj možností.

Je to možno aj na škodu, sú na to naviazané napríklad aj boje. Tu konkrétne zmenili jeden prvok a to prestrelky. Tie už nie sú rýchle a smrtiace, ale podobné klasickým realtime stratégiám, kde sa postavy automaticky ostreľujú za prekážkami.  Vaši vojaci vedia automaticky aj reagovať na streľbu a ak sa niekde rozbehne boj, sami sa bránia. Aj keď ich efektivita a presnosť je minimálna, len sa snažia strieľať, možno zasahujú nepriateľov, ale popritom dostávajú aj zásahy. Taktizovať sa vtedy dá už len minimálne, ale viete tak napríklad odlákať nepriateľov, zatiaľ čo s ďalším vojakom ich od chrbta zlikvidujete.

Nemôžem povedať, že by mi to práve sadlo, ale uvidíme, ako sa prejaví vo finálnej hre. Osobne by som bol radšej za čistý stealth alebo jednu,dve rany ako zákopové vojny. Zároveň AI nepriateľov nie je práve niečo dotiahnuté. Nemajú nejakú skupinovú inteligenciu a ak aj o ulicu ďalej strieľate, ostatní vojaci na mape to neriešia, alebo ak vám niektorého vášho zabijú, vrátia sa späť na svoje pozície, bez poplachu, alebo bez toho, aby zisťovali, či tam ešte niekto nie je. Uvidíme, ako to bude v ďalších leveloch.

Nechýba tu však presúvanie a skrývanie tiel, ale aj ich prehľadávanie a získavanie rôznych vecí, ktoré môžete priebežne, alebo aj neskôr použiť na svojej základni. Tú ešte autori neukázali. Celkovo je to tu výrazne zamerané na inventár a zbieranie vecí, nie je to len o primárnych schopnostiach daných postáv. Postavy si môžu zobrať a meniť zbrane, granáty a rôzne vybavenie. Ideálne je aj hľadať veci, aby ste získali lepšie zbrane alebo napríklad granáty.

Vizuálne hra ide do podobného 3D ako sme videli v Desperados 3, nie je to až také detailné a prepracované. Je to viac v studených farbách, menej kričiacich a menej výrazných ako v Commandos, ale sú to zatiaľ len prvé levely, uvidíme, čo ponúknu ďalej. Po enginovej stránke sa zdá, že to majú dotiahnuté, mechaniky fungujú, nepadá to, len nejaké texty nie sú ešte tam kde majú byť, dabing je zatiaľ len ruský, ale inak na pre-beta verziu stabilné.

Celkovo to má aký taký základ, ale som zvedavý, ako to celé dotiahnu do finálnej verzie hrateľnosti a akú bude mať hra ponuku a aj ako sa vykryštalizujú skilly, lootovanie, alebo základňa a ako to celé do seba zapasuje.





Partisans 1941 demo ukázalo upravený štýl Commandos hrateľnosti  Partisans 1941 demo ukázalo upravený štýl Commandos hrateľnosti  Partisans 1941 demo ukázalo upravený štýl Commandos hrateľnosti
Partisans 1941 demo ukázalo upravený štýl Commandos hrateľnosti  Partisans 1941 demo ukázalo upravený štýl Commandos hrateľnosti  Partisans 1941 demo ukázalo upravený štýl Commandos hrateľnosti
Páči sa mi! (+2)







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19545)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk