Čo prinesie a čo zmení remake Mafia Definitive edition?

Zatiaľ čo remaster Crysisu sa črtá veľmi slabo, remake Mafie napriek pochybnej povesti Hangaru vyzerá stále dobre.

pridal saver 30.6.2020 o 19:14 pod hry
Čo prinesie a čo zmení remake Mafia Definitive edition?

HRY > NOVINKY >

Zatiaľ čo remaster Crysisu sa črtá veľmi slabo, remake Mafie napriek pochybnej povesti Hangaru vyzerá stále dobre. Najnovšie sa na hru bližšie pozreli v novom Playstation Magazíne, ktorému autori ponúkli niekoľko nových informácií. 

Už vieme, že hra bude kompletne zmenená, prepracované je mesto na modernú grafiku a popritom sa aj mierne upravia ulice. Zmenené bude ovládanie na moderné, streľba dostane cover štýl, ale vieme aj to, že pribudnú motorky. 

V článku v magazíne to viac rozobrali a hovoria, že chcú spraviť remake v štýle Resident Evil 2 s vylepšeniami po každej stránke. Zo začiatku rozmýšľali aj nad multiplayerom a kooperáciou, ale nakoniec všetko, čo by ohrozilo hlavný zážitok, zrušili. Nebude to však 1 ku 1 kópia hry a všetko, čo mohli do hry pridať aj pridali.

Napríklad pridali rozhovory počas jazdy, kde bolo v pôvodnej hre ticho. Upravili misie tým, že pridali nové eventy, kde sa využijú funkcie ako bitky.  Keď v jednej misii budete odprevádzať svoju priateľku domov, do cesty sa vám postavia chuligáni, s ktorými si musíte poradiť. Priateľka vás následne zoberie domov, aby vás ošetrila.

Samotné prestrelky boli upravené a teraz dostanú vylepšenú verziu systému z Mafie III. Teda cover systém a viac cinematický štýl. Podobne jazdný štýl vozidiel bol vylepšený, ten nakoniec postupne upgradovali v Mafii II a Mafii III. Teraz ho prispôsobili späť na klasické autá a hovoria, že stále majú dosť realistický model. Pritom si môžete vybrať ako štandardný arkádový model, tak aj simulačný model, kde bude manuálna prevodovka, míňanie benzínu, ale aj iné reálne možnosti áut. Napríklad so slabým autom to budete mať na misii ťažké a niektoré nemusia vyjsť do kopca. Autori upozorňujú, že je dôležité, aké auto si na misiu vyberiete.

Do ponuky vozidiel pribudli nové modely, rozšírila sa pestrosť, ale hlavne pribudnú motorky, čo bude novinka do hry. Napríklad v jednej misii rovno vymenili auto za motorku, čím ponúknu úplne iný zážitok, aj keď príbeh ostane rovnaký. Podobne výrazne vylepšili a upravili okruhové preteky v misii 5, ktorú malo veľa hráčov problém prejsť. Teraz okrem zjednodušenia prechádzania budú preteky veľkolepé a autori sa nechali inšpirovať pod racer pretekmi v Star Wars 1.

Popritom v misiách sa pohrali s časom misií cez deň alebo v noci, nasvietením, počasím a aby lepšie dotvorili atmosféru a emócie pre dané scény. K tomu znovu nahovorili celý dabing, pridali množstvo dodatočných rozhovorov a komentárov, kde sa napríklad v Salieriho bare môžete porozprávať s ostatnými mafiánmi a zistiť tak, ako sa im žije a aj ako sa žilo v tej dobe, alebo čo sa udialo.

Nakoniec prepracovali aj Tommyho priateľku, ktorá bola pôvodne len povrchne zobrazená, ale teraz už bude plnohodnotnou postavou, s hĺbkou citov a postupným vývojom vzťahu s Tommym.

Hra príde koncom augusta a zrejme niekedy medzitým uvidíme aj gameplay z hry. Ten sa bol už ohlásený na E3 prezentácie, ale nakoniec bol stiahnutý. Uvidíme, kedy ho ponúknu. 





Čo prinesie a čo zmení remake Mafia Definitive edition?
Páči sa mi! (+16)







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18424)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk