V The Medium hre budete hrať naraz v dvoch svetoch

Jednou z launch hier pre Xbox Series X bude aj The Medium, ktorý sa približuje a ukazuje systém dvoch svetov.

pridal saver 23.7.2020 o 13:19 pod hry
V The Medium hre budete hrať naraz v dvoch svetoch

HRY > NOVINKY >

Jednou z launch hier pre Xbox Series X bude aj The Medium, ktorý sa približuje a ukazuje systém dvoch svetov. Nazvali to simultánny dual reality gameplay, v ktorom hráte naraz v reálnom a duchovnom svete.

V The Medium hre budete hrať naraz v dvoch svetoch

Konkrétne v hre ste médium a práve ste pricestovali do opusteného komunistického strediska Niwa, kde sa snažíte vyriešiť temnú záhadu. Musíte tu používať svoje jedinečné psychické schopnosti, aby ste vyriešili puzzle prvky v dvoch realitách, prežili stretnutia s nepriateľskými duchmi a objavovali dve reality naraz.

V The Medium hre budete hrať naraz v dvoch svetoch

Hra ponúkne:

• Staňte sa médiom – máte jedinečný psychický dar, vďaka ktorému môžete cestovať medzi realitami, alebo objavovať ich v rovnaký čas. Ale zároveň aj používajte mimotelový pohyb na objavovanie miest v skutočnom svete, na ktoré sa nedostanete a aj vytvárajte energetické obrany a vystreľujte silné energie v bojoch.

• Hľadajte, čo je skryté – Ponorte sa hlboko do zrelého a morálne nejednoznačného príbehu, kde nie je nič také ako sa zdá a všetko má druhú stranu. Ako médium vidíte a zažívate viac ako ostatní a vidíte udalosti z inej perspektívy. 

Hrajte v dvoch svetoch naraz – oficiálne patentovaný gameplay, aký ste doteraz nevideli. Hráte naraz v dvoch svetoch Objavujete fyzický svet a duchovný naraz, používate interakcie medzi nimi na vyriešenie puzzle úloh a odomknutia nových ciest, ako aj na odomknutie pamäti z minulosti.

• Vstúpte do temnej reality inšpirovanej Beksinskim – V Medium je duchovný svet temným odrazom našej reality. Je to nepríjemné miesto, kde sa prejavujú naše nepotrestané skutky, zlé výzvy a zlé tajomstvá, ktoré môžu nadobudnúť reálnu formu. Svet bol vymyslený a dizajnovaný podľa malieb Zdzisława Beksinského, poľského dystopického surrealistu medzinárodne uznávaného pre jeho výrazný a nápadne zlovestný štýl.

• Hudba od Akira Yamaoku a Arkadiusza Reikowského – Ponorte sa do rušivej a depresívnej atmosféry hry vďaka originálnemu „duálnemu“ soundtracku, ktorý spoločne vytvorili Akira Yamaoka a Arkadiusz Reikowski. Yamaoka-san je legendárny japonský skladateľ, ktorý je známy svojou prácou na sérii Silent Hill, Reikowski je nominovaný na cenu Hollywood Music in Media Awards, ktorý pracoval na takých uznávaných hororových hrách, ako Blair Witch, Layers of Fear a Observer. Teraz sa pridávajú k svojim tvorivým silám pre hudbu a skladby k The Medium.





Páči sa mi! (+9)







PC
Xbox Series X|S

Vývoj: Bloober Team / Bloober Team
Štýl: Adventúra
Dátum vydania: 28. január 2021
 3.9. 2021 (,PS5)
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18394)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk