The Medium dostane seriál

Bloober Team práve ohlásili seriál podľa ich hororovky The Medium.

pridal saver 4.10.2022 o 14:27 pod filmy
The Medium dostane seriál

FILMY > NOVINKY >

Bloober Team práve ohlásili seriál podľa ich hororovky The Medium. O seriál sa postará Platige Image a dohliadať na to bude Tomasz Bagiński, producent Witchera na Netflixe.

Platige Image je poľská firma špecializujúca sa na grafiku a 3D animácie, ktorá spolupracuje aj s herným priemyslom. Ich film The Cathedral s réžiou Bagińskeho bol nominovaný aj na Oscara. V poslednej dobe však mali veľa herných produktov, špeciálne majú na svedomí veľa cinematických Call of Duty trailerov, robili aj trailery pre Company of Heroes 2 a hlavne live action trailer na The Medium. Takže si môžeme rovno pozrieť, ako si to predstavujú:

Tomasz Bagiński k tomu hovorí:

Filmový priemysel aj videoherný priemysel sú môjmu srdcu blízke a som veľmi rád, že konečne existuje príležitosť spojiť ich oboch. Moja radosť je o to väčšia, že na výrobe sa podieľajú dve poľské firmy a na základe našej hry vznikne séria. Príbeh, ktorý sme v hre vyrozprávali, hráči ocenili a teraz o ňom bude môcť počuť viac ľudí. Najnovšie hity streamovacích platforiem založených na hrách ako „Cyberpunk: Edgerunners“ alebo „Arcane“ ukázali, že na takéto produkcie je ideálny čas. Účasť na kreatívnom dozore takej významnej osobnosti poľskej kinematografie, akou je Tomasz Bagiński, dokazuje, že chceme vytvoriť niečo skutočne úžasné. Celý tím pracujúci na koncepte série cítil, že pracuje na niečom špeciálnom, dúfame, že toto nadšenie bude viditeľné aj na kvalite série -komentuje Piotr Babieno, prezident Bloober Teamu.

Na financovaní sa podelia obe firmy a zdá sa tak, že nemajú zmluvu s niektorým streamingovým partnerom. Uvidíme, koľko do toho investujú, respektíve, či do začiatku produkcie zoženú niekoho väčšieho.

Čo sa týka samotnej hry, jej dej sa odohráva v postkomunistickom Poľsku, kde hlavná postava Marianna,  médium žijúce vo svete, pomáha zatúlaným dušiam nájsť pokoj. Jedného dňa jej zavolá záhadný muž, ktorý ju žiada, aby sa ukázala v bývalom turistickom stredisku, kde už dávno zomrelo z neznámych príčin veľa ľudí. Počas hry hráč rieši záhady Niwy, ako aj minulosť hlavnej postavy. 





Páči sa mi! (+2)






PC
Xbox Series X|S

Vývoj: Bloober Team / Bloober Team
Štýl: Adventúra
Dátum vydania: 28. január 2021
 3.9. 2021 (,PS5)
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19865)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk