Scavenger totálna deštrukcia v pustatine

pridal spacejunker 1.6.2005 o 12:22 pod hry
HRY > NOVINKY >

Relatívne neznáma firmička Ratbag si povedala dosť a po sérii demoličných derby a neúspešnej prerábky filmu Dukes of Hazzard sa pustila do ambiciózneho projektu. Zobrali otvorenú štruktúru misií z GTA, deštrukčný svet Mercenaries, systém obchodu z Elite a všetko to hodili do postapokalyptického sveta Mad Maxa. Tak to je Scavenger, nádejná akčná adventúra, v ktorej ľudský život stratil hodnotu a stáva sa v neľútostnej pustatine platidlom. A nejaký chytrák predal do otroctva sestru (už zase?) hlavného hrdinu.

Cesta za slobodou a prežitím sa odohráva v obrovskom svete kontrolovanom niekoľkými frakciami. Tieto budú fungovať podobne ako v Mercenaries. Sú cenným zdrojom tovaru, peňazí a informácií, ktoré hrdina potrebuje na dolapenie otrokárov. Plnením rôznych misií budete stúpať alebo naopak klesať na rebríčku popularity. Otvoria sa vám dvere k lepšiemu vybaveniu, zbraniam a rýchlejším, ničivejším vozidlám. Všetok zbraňový arzenál je modifikovateľný, vrátane vozidiel, ktoré je možné vybaviť nielen novým motorom, nitrom, ale aj frajerinkami typu rohy a lebky na prednej kapote.

Svet Scavenger funguje na výmennom obchode a bez obchodovania, prepadávania konvojov alebo kradnutia sa k novej výbave nedostanete. Každé púštne mesto, alebo skôr povedané pevnosť, ponúka rôzny tovar za pochopiteľne inú cenu. Obchodovať môžete so šrotom, vodou, palivom a otrokmi. Na týchto miestach získate aj nové súčiastky do vozidiel a úlohy. Herný svet dynamicky reaguje na hráčove činy. Záškodnícka misia sa prejaví na agresii jednej frakcie a druhá vás bude vítať s otvorenou náručou. Spojenci vás dokonca v bojoch budú podporovať a útoky na konvoje a protivníkov bude možné koordinovať. Frakciu si nakloníte aj zúčastnením sa na rôznych minihrách: demoličné derby, preteky, donáška na čas.

Popri príbehových misiách obsahuje Scavenger aj nepovinné úlohy na zvýšenie kreditu. Budete loviť, prepadávať konvoje, eskortovať ich, pašovať tovar, naháňať a dokonca sa objavia aj stealth misie. Príležitostí ako si zarobiť potrebné peniaze bude neúrekom.

Scavenger beží na technológii Difference Engine, ktorá umožňuje plynulé nahrávanie prostredí bez loading obrazoviek, navyše svet bude kompletne zničiteľný. Zrovnať so zemou bude možné absolútne všetko (vrátane budov) a všetko čo má palivovú nádrž (jeepy, buginy, tankery, lietajúce stroje) môžete osedlať a upaľovať nekonečnou krajinou. Samotné prestrelky a naháňačky na vozidlách dostávajú vďaka deštrukcii nový rozmer, ktorý výborne vystihuje minútový in-game trailer (10MB) na oficiálnej stránke v sekcii download.

Ratbag zatiaľ pre Scavengera nemá vydavateľa, skrytý potenciál titulu si ho však veľmi rýchlo nájde. Autori zatiaľ pracujú na PS2 verzii a uvažujú o next-gen konzolách, čo sa pri predbežnom dátume vydania (Q4 2006), zdá byť logické.





Scavenger totálna deštrukcia v pustatine Scavenger totálna deštrukcia v pustatine Scavenger totálna deštrukcia v pustatine Scavenger totálna deštrukcia v pustatine Scavenger totálna deštrukcia v pustatine Scavenger totálna deštrukcia v pustatine Scavenger totálna deštrukcia v pustatine Scavenger totálna deštrukcia v pustatine
Páči sa mi!

Zaradené pod: gta, ati






na
PS2

Vývoj: Ratbag
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Monitor-strata signalu (9)
Zdravim, vcera som kupil novy monitor (MSI MAG 341...
|Stalker shadow of chernobyl - ... (0)
Čaute, dostal som chuť si prejsť znova trilógiu St...
|Driver updater (4)
Ako najlepšie aktualizovať ovládače vo Windowse ? ...
|Fc24 pc - nejde spustiť, antic... (2)
Dobrý deň, zakúpil som FC 24 na PC, hru mi nejde s...
|Wargame - european assault (3)
zdravím vás. ked to nainštalujem zo steamu,mám pln...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20846)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk