Voodoo Nights okultistický Max Payne

pridal spacejunker 2.6.2005 o 12:06 pod hry
HRY > NOVINKY >

Redaktor servera Gamespy mal tú česť, že pri svojom nabitom programe na výstave E3 narazil na mladíka "so silným východoeurópskym prízvukom" a ten mu spustil na notebooku prezentáciu Voodoo Nights, nového titulu od českého Midware Studios (Cold War). Z najhorších očakávaní sa vykľula viac ako zaujímavá akcia.

V čerstvom preview popisuje Gamespy Voodoo Nights ako mix Max Payne, LEGO Star Wars a filmov Smrtonosná zbraň s prímesou okultizmu. Hlavnými postavami Nights sú dvaja policajti Jack a Samuel, pátrajúci po gangu okultistov ovládajúcich Voodoo mágiu. Hráč má pod kontrolou oboch hrdinov naraz! Zatiaľ čo priamo ovláda Jacka, Samuela vidí v okne (Picture in Picture) a môže mu zadávať jednoduché príkazy. Spolupráca pri tuhých prestrelkách bude kľúčová a pri opätovaní paľby zohrá svoju úlohu aj taktika, krycia paľba a využívanie prirodzených prekážok ako dočasného úkrytu pred lietajúcimi guľkami.

Boj s členmi gangu dostane nový rozmer pri získaní prvých Voodoo síl. Telekinéza dostane protivníka do vzduchu a druhý hrdina mu napumpuje do brucha dávku z brokovnice. S Possesion môžete doslova obúchať gangstra o steny. Túto silu je možné použiť aj na hrdinov a prekonať tak prekážky, ktoré sa napr. nedajú preskočiť. Súčasťou hry by mali byť aj veľmi jednoduché logické hádanky.

Mindware Studios zatiaľ zháňajú pre Voodoo Nights vydavateľa. Hra je pripravovaná pre Xbox 360 a PC. Kooperatívny režim s podporou online je samozrejmosťou. Autori sa pohrávajú s myšlienkou sťahovateľného obsahu (levely, hudba), rôznych online štatistík a dokonca aj s online replayom.





Voodoo Nights okultistický Max Payne Voodoo Nights okultistický Max Payne Voodoo Nights okultistický Max Payne Voodoo Nights okultistický Max Payne Voodoo Nights okultistický Max Payne Voodoo Nights okultistický Max Payne Voodoo Nights okultistický Max Payne
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






na
PC

Vývoj: Mindware Studios
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (6)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20343)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk