SINGSTAR POP

SINGSTAR POP

8.5

Už to znie dosť otrepane, ale Slovensko naozaj našlo svoju SuperStar a vy s tým nič, ale vážne nič, neurobíte. Jedine ak...

Recenzia na PS2 verziu

Už to znie dosť otrepane, ale Slovensko naozaj našlo svoju SuperStar a vy s tým nič, ale vážne nič, neurobíte. Jedine ak... jedine, ak by ste si kúpili najnovší prírastok zo série SingStar s podnadpisom Pop a frontálnym útokom tak ohrozili pozíciu Koščovej, Miklu a dokonca aj Bezdedu v chystanom pokračovaní tejto reality show. Ale nebojte sa, nejdem vás teraz marketingovo masírovať, ani stresovať mladých spevákov. Séria SingStar si našla na hernom trhu nesporne veľa fanúšikov aj bez menovanej súťaže, nakoľko tento exportný japonský fenomén už roky ovláda celý svet. Prečo sa teda nezabaviť na svetovej úrovni a zistiť popri tom, akú šancu by ste mali, ak by ste sa chceli živiť spevom?

 

"Péesdvojky milujú SingStar. Len vďaka nim majú taký čierny a ligotavý povrch."

 

Najnovšie krmivo pre naše hladné konzoly sa svojim názvom jednoznačne hlási k hudobnému štýlu nazývaného Pop Music. To je ten stredný prúd, ktorý sa na nás, ortodoxných hard-punk-trash-death-metal-dychovkárov valí z éteru a nemenovaných hudobných staníc deň čo deň a spôsobuje nám nevysloviteľné muky. Ale ako sa hovorí, poznaj svojho nepriateľa. Kde teda hľadať pomoc? Siahnem predsa po SingStar Pop. Ten ponúka mix tridsiatich aktuálnych hitov ako aj popových klasík, takže každý si iste nájde pesničku, ktorá ho zaujme. Pri pohľade na zoznam skladieb musíte uznať, že aj keď sa jedná o pop, niektoré z nich pekne vyvetrajú vaše hlasivky.

SingStar Pop
SingStar Pop
SingStar Pop

Pre nezainteresovaných jedno info. Špecifikom tohto karaoke systému je unikátny hodnotiaci systém, ktorý dokáže vyhodnotiť "umelecký" dojem z vášho spevu a trochu tak zraziť vaše prebujnené sebavedomie. Samozrejme aj toto pokračovanie potvrdzuje podporované rozšírenie PS2 cez periférie a tak po pripojení EyeToy kamery sa môžete stať hviezdou na obrazovke vašej vlastnej televízie. Obľúbené herné režimy známe z predchádzajúcich dielov (SingStar a SingStar Party), sólový spev, duet, Pass the Mic sú teraz obohatené o dva ďalšie a to Medley a Rap Scoring, čo sú vlastne jediné novinky, ktoré okrem nových skladieb odlišujú toto "pokračovanie" od ostatných dielov.

"Už ste skúsili najnovší prípravok na rýchlokvasné hviezdy? Zaručené kvasenie, výsledky už do troch dní. Neváhajte, zásoby sú limitované..."

 

Na výber máte klasické základné herné možnosti, ako sú spev bez hodnotenia, alebo so zapnutým vyhodnocovaním. Umelý "Habera" (ako nazývam vyhodnocovací systém) je nemilosrdný tvrďas a vy sa pri najmenšom zaváhaní odsuniete na smetisko hviezdnej roty. Samozrejme, že žiadny Habera a ani Rota tu nie sú, myslel som to len obrazne. Som však už deformovaný prílišným pozeraním televízie, tak mi odpustite.

SingStar Pop
SingStar Pop
SingStar Pop

"Nedáme si vziať právo vlastniť celebritu v každej domácnosti!"

 

Okrem sólového spevu pre jedného hráča si môžete v režime Pas the Mic podávať mikrofón s priateľmi. Sólový spev však nie je všetko a vy si vďaka možnosti Duets môžete strihnúť duet s nejakou svetoznámou hviezdou a zvýšiť tak svoju osobnú prestíž. Ako som už spomenul, oproti minulému vydaniu SingStar nazvaného Party, pribudli dva nové herné režimy: Medley a Rap Scoring. Prvý vám namixuje 5 skladieb do jednej a vy musíte pohotovo reagovať na zmenu skladby. Je to pekelne ťažký režim, ale ak ste v spoločnosti, tak o to väčšia sranda na vás čaká. Druhý konečne ponúka možnosť vyskúšať si pocity rapovej hviezdy ovešanej davom vyvinutých samičiek. Ale má to dve "ale".

Tento diel sa volá "Pop", takže je dosť možné, že rapoví fanúšikovia si túto zmenu nevšimnú a rap je naozaj ťažký oriešok aj pre dobrých spevákov. Berte to však ako výzvu a prvú reálnu možnosť si na PlayStatione vyskúšať tento žáner. To bol v skratke najdôležitejší prínos tohto pokračovania. Pri prehrávaní záznamu si teraz môžete ešte zvoliť ďalšie dva zvukové filtre, takže jediným stlačením tlačidla môžete spievať hlbokým barytónom, jemným hláskom malého dieťaťa alebo dokonca môžete mať robotický hlas. Nápadom sa medze nekladú a vy tak môžete naplno roztočiť vašu domácu párty viac, ako pred tým. Samozrejmosťou je kompatibilita so staršími SingStar titulmi pomocou rýchlej výmeny diskov stlačením jedného tlačidla.

SingStar Pop
SingStar Pop
SingStar Pop


Onedlho príde Avril Lavigne (recenzia bola napísaná ešte pred koncertom tejto "punkerky", pozn. Junker) a to iste nie je všetko. Neváhajte a kupujte SingStar sety. Nechcete predsa zahanbiť naše malé Slovensko a byť tým jediným falošným hlasom na koncertoch superhviezd.

 

"Len SingStar vám zaručí maximálny efekt za minimálne náklady. Šetrite so SingStarom Pop!".

 

Výber skladieb je nehodnotiteľná položka, lebo jeho kvalita záleží od vkusu jednotlivca. Ja som si našiel na tomto disku asi 6 skladieb, ktoré "môžem": "Shut Up", "Let Me Entertain You", "Should I Stay or Should I Go?", "We are family", ale aj "Personal Jesus" či "It's not unusual". Ale viem, že veľa ľudí považuje aktuálne vydanie za najlepšiu kompiláciu. Ak je to váš prípad, tak si kľudne prihoďte ľubovoľný počet bodov. Ja osobne sa už teším na plánované pokračovanie nabúšené hudbou z osemdesiatych rokov.

Zoznam skladieb:
Annie - Heartbeat
Ashlee Simpson - Pieces of Me
Avril Lavigne - Sk8er Boi
Beyonce - Crazy in Love
Black Eyed Peas - Shut Up
Blink-182 - What's My Age Again
Clash - Should I Stay or Should I Go?

Dandy Warhols - Bohemian Like You
Erik B. and Rakim - Paid in Full
Fountains of Wayne - Stacy's Mom
Girls Aloud - Love Machine

Good Charlotte - I Wanna Live
Hives - Main Offender
Hoobastank - The Reason
Jamelia - Stop
Jay Sean - Eyes on You
Joss Stone - Super Duper Love (Are You Digging On Me?)
Keane - Somewhere Only We Know
Kylie Minogue - In Your Eyes
Manfred Man - Do Wah Diddy
Marilyn Manson - Personal Jesus
McFly - Obviously
Natasha Bedingfield - These Words
Outkast - Roses
Robbie Williams - Let Me Entertain You
Robbie Willams & Kylie Minogue - Kids
Ronan Keating & Ysuf Islam - Father and Son
Sister Sledge - We Are Family
Steppenwolf - Born to be Wild
Tom Jones - It's Not Unusual


napísal rišo 13.6.2005
Páči sa mi!
VIDEÁ Z HRY
8.5
Ohodnotiť
SINGSTAR POP
+ pribudli dve nové možnosti: Medley a Rap
+ asi dobré sklady :o)
+ zvukové efekty pri prehrávaní
+ spätná kompatibilita
+ okamžitá zábava
- nie každého baví spev a strápňovanie sa
- máte iný hudobný vkus


RECENZIE HRÁČOV
PS2

Vývoj: SCEE / Sony Slovakia / London Studio
Dátum vydania:  máj 2005
+ SLEDOVAŤ HRU

Mám

Čakám

Prešiel

Hrávam

Zoznam
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19867)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk