Týždenník - Rozobraná PS5 a nádielka od Razeru

Tento týždeň bolo cítiť príchod novej generácie konzol, hry sa dokončovali a Sony už ukázalo rozobranú PS5.

pridal saver 11.10.2020 o 21:48 pod hry
Týždenník - Rozobraná PS5 a nádielka od Razeru

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň bolo cítiť príchod novej generácie konzol, hry sa dokončovali a Sony už ukázalo rozobranú PS5. Aj keď ukázali len vnútornosti bez bližších testov od redakcií, tie konzoly ešte nedostali. Ukázali veľký chladič a ventilátor, ako aj dosť zložitú konštrukciu celej konzoly. 

K tomu potvrdili, že takmer všetky hry budú spätne kompatibilné, aj keď rovno dodávajú, že hry môžu mať chyby alebo problémy a obsah si máte dokupovať až po tom, čo budete spokojní s chodom hry. Spolu s tým Sony upravilo systém trofejí a čoskoro spustí nový Store.  

Nakoniec jedna zaujímavosť a to, že v Indii Sony prišlo o PlayStation 5 značku, kde jej ju vyfúkol jeden priekupník falošných Playstation konzol.

Microsoft mal tiež svoje novinky ohľadom Xboxov, kde bola presnejšie odmeraná hlučnosť Xbox Series X a objavila sa aj informácia, že konzola je horúca, ale to nakoniec autor, z ktorého slov vychádzali, označil ako fake news. Redakcie, ktoré majú konzolu hovoria, že teplo je porovnateľné s Xbox One, respektíve nižšie. 

 

Microsoft sa k tomu pochválil 10 novými titulmi, ktoré priniesli jeho štúdiá tento rok a hovoria, že je to len začiatok. K tomu naznačil, že neplánuje zvyšovať ceny hier, tie zatiaľ necháva rovnaké a nakoniec dáva ich aj lacno v rámci Game Passu. Dozvedeli sme sa aj to, že pripravuje webovú verziu xCloudu pre iOS, keďže štandardnú aplikáciu Apple zakazuje.

 

Z iných noviniek vyšiel návrat klasiky Neighbours from Hell a mali sme tu aj leaknutú mapu prostredia Cyberpunku 2077, pridal sa aj prvý veľký update pre Mafiu, kde pribudol Noir režim a nový obsah.

Z filmového a TV sveta sme tu mali tri teasingy na druhú sériu Zaklínača, kde sme videli Geralta, Ciri a Yennefer. Dozvedeli sme sa aj to, že sa pripravuje TV adaptácia Kingdom Come: Deliverance. TV a seriálový svet žije, filmový je v stave odkladania a na rok 2021 alebo 2022 sa odložili takmer všetky filmy, ktoré sa dali. Jedine odvážny Free Guy to skúsi v decembri, ak teda nebude odložený.

Z hardvéru sme tu mali tiež peknú ponuku, kde AMD predstavilo svoje Zen 3 procesory v 5000 sérii, kde ponúknu znovu zvýšenie výkonu oproti Zen 2. Pridal sa aj Razer, ktorý na svojom Razercone predstavil sériu zariadení a to malý Seiren Mini mikrofón, zaujímavé herné kreslo Iskur, podsvietenú kreditnú kartu, a aj dve nové PC skrine. Ako bonus pridali Cyberpunkovú tému na Razer Viper Ultimate.

EA ohlásilo NFS Pursuit Remastered, ktoré však vyzerá takmer rovnako ako klasický NFS Pursuit, na druhej strane môžete si ho zahrať na PS4 a Xbox One. Pri tejto príležitosti sme sa pozreli na prehľad štúdií, ktoré EA odkúpilo a následne zavrelo.

Z recenzií sme ponúkli nového Crasha Bandicoota 4, konečne sme prešli aj Wasteland 3 a aj návrat vesmírnych bojov v Star Wars Squadrons. Z menších hier sme ohodnotili pôsobivý The Last Campfire, pridal sa Post VoidStruggling a aj Worm Jazz. Z hardvéru sme otestovali Moto G 5G Plus mobil a z článkov sme pridali aj nový Sector Magazín.

 

 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19749)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk