Týždenník - konzoly sa blížia

S blížiacim príchodom Xbox Series XS a PS5 konzol sa nám objavuje stále viac informácií o konzolách. Možno budúci týždeň už príde aj unboxing PS5.

pridal saver 25.10.2020 o 22:32 pod hry
Týždenník - konzoly sa blížia

HRY > NOVINKY >

Nové konzoly sa blížia a doslova to vidíme na informáciách, ktoré prichádzajú. Neustále tu máme nové informácie a napríklad už vieme, že redaktori už dostávajú aj PS5 konzoly a keďže ich ešte nesmú ukazovať, mali sme aspoň porovnanie krabíc. Začínajú sa objavovať aj prvé custom bočné kryty na PS5. K tomu si Sony najalo rapera Travisa Scotta na reklamu a spoluprácu.

Keď sme pri PS5, Sony si znovu zaistilo exkluzívnu expanziu pre Call of Duty a do Cold War príde exkluzívna horda kooperácia. Tá znovu bude exkluzívna na rok, po ktorom však už nikoho na ďalších platformách nebude zaujímať.

Xbox rovnako nelení a tí si zobrali Snoop Dogga, ktorý dostal Xboxovú chladničku. Podobne ju dostala aj iJustine, ktorá spravila unboxing. Je to prakticky jedno z prvých Xbox Series X meme, ktoré Microsoft pretvoril do reality. K tomu Xbox Series X zanalyzovalo aj Digital Foundry, ktoré sa pozrelo na teploty a spotrebu.  

Už vieme, že nové Xboxy budú mať zapracovaný infrasenzor. Ako aj to, že Halo Master Chief kolekcia príde na nové konzoly vylepšená a ponúkne 4K/120fps. Podobne Gears 5 hra bude vylepšená, ale nielen to, dostane aj veľký update s Daveom Batistom a v decembri jej príde príbehová expanzia.

Z iných noviniek sme tu mali prvý pohľad na Toma Hollanda ako Nathana Drakea v Uncharted filme. Po ňom sa predviedol aj Mark Wahlberg ako Sully. Cyberpunk 2077 nám ukázal, aké jazyky dostane, v ktorej krajine. Cyberpunk popritom dostal aj novú reklamu s Keanu Reevesom. 

Assassin's Creed Valhalla k tomu predstavila svoje expanzie, kde po vydaní znovu vyjdú dve veľké príbehové expanzie v nových lokalitách a konkrétne jedna v Írsku s druidmi a druhá v Paríži. Popritom bude vychádzať aj pravidelný free obsah.

 

Z mobilov tento týždeň Huawei ohlásil svoju Mate 40 sériu, tentoraz rovno v štyroch modeloch a znovu samozrejme s najlepšími foťákmi, kde tesne predbehol Galaxy S20 Ultra. Ak by ste si chceli vyberať mobil, zhrnuli sme to najlepšie z aktuálnej ponuky.

 

Rozsiahlejší pohľad sme priniesli na Immortals Fenyx Rising, novú sandboxovku od Ubisoftu, ktorá príde v decembri. Z recenzií sme sa pozreli na WWE 2K Battlegrounds, pridali sme aj Tennis World Tour 2 a aj Brigandine: The Legend of The Runesia alebo battle royalovku Hyperscape. Otestovali sme aj zaujímavý vianočný ťahák Nintenda - Mario Kart: Live Home Circuit. Z hardvéru sme si skúsili Galaxy Z Fold 2 mobil a aj headset Corsair HS75 XB wireless pre PC, Xbox One a rovno aj Xbox Series X/S. Ten môžete aj vyhrať v našej súťaži spolu s klávesnicou.

Nakoniec sme pridali aj nový podcast zameraný na automaty.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Stropné reproduktory pre dolby... (3)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (7)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20403)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk