Aký je Assassin's Creed Valhalla?

Svet Vikingov vás čoskoro privíta.

pridal saver 6.11.2020 o 21:25 pod hry
Aký je Assassin's Creed Valhalla?

HRY > NOVINKY >

Vikingský Assassin's Creed Valhalla prichádza a už vám môžeme ponúknuť gameplay ukážku z hry. Konkrétne ukážku zo začiatku hry v Nórsku. Totiž začiatok strávite ešte vo svojej domovine, kde môžete splniť úvodné misie a pre následné udalosti odísť do nového sveta. Ale bude na vás kedy odídete, nemusíte sa ponáhľať a môžete objaviť celé prostredie Nórskej mapy.

Samotný systém hry funguje podobne ako v Origins a Odyssey, ale zabíjanie nie je tak prísne viazané na levely a asasínsky nôž zabíja veľmi efektívne. Pri bossoch sa však zapotíte. Z hrateľnostného hľadiska sú boje dobre spravené s blokovaním buď zbraňou, alebo štítom, možnosťou útokov a vyhýbaním sa. K tomu cítite, že ste v hre silný Viking a hra to minimálne zo začiatku dáva vedieť. Čo však nemajú jednotliví nepriatelia v sile, majú v počtoch, a teda si dávajte pozor, keďže nie ste nesmrteľní a ak si nebudete dávať pozor pred nepriateľskými zásahmi, ľahko zomriete.

Je tu upravené aj upgradovanie postavy, môžete mať v oboch rukách zbrane, alebo v jednej štít, nechýba luk. Dopĺňajú to raidy pevností, vytváranie si vlastnej skupiny a zároveň neskôr, keď prejdete do Anglicka, pribudne rozširovanie dediny. 

Aký je Assassin's Creed Valhalla?

Čo je pre nás zaujímavé, češtinu si stále v hre môžete vybrať (aspoň v aktuálnej review verzii) ako v menu, tak aj v titulkoch, ale nerobte to... čeština bola niekde v začiatkoch prekladu zrušená a je preložená len časť menu a z titulkov asi nič. Určite si to nezapínajte, v polopreloženom menu sa to ťažko vracia späť. (Update: aktuálny 3GB patch ju už zrušil)

Ale čo sa týka technickej stránky, tak ma veľmi prekvapili. Hlavne záťaž na procesor výrazne znížili a hra nevyťažuje ani 4-jadro naplno. Je to skok oproti Odyssey, ktorý vyťažil štvorjadro, aj keď ste pozerali len na stenu. Grafiku samozrejme vie zaťažiť, ale aj minimálne je pozitívne, že na slabších PC vás nebude až tak brzdiť procesor. Na druhej strane záťaž je nepravidelná a niekedy sú tam skoky, kedy môže začať spomaľovať. Zdá sa, že aj príliš veľa číta z disku a ideálne je mať SSD, aby ste obmedzili malé zatrhávania.

Aký je Assassin's Creed Valhalla?

Zdá sa to veľmi slušné a fanúšikovia Assassinov si to užijú. Ešte nie som veľmi ďaleko v samotnom Anglicku, tak neviem, aké budú misie a rozmanitosť, ani ako rýchlo, zaujímavo, alebo otravne sa bude stavať vaša dedina, prípadne či nebudú raidy nejaké repetitívne.





Aký je Assassin's Creed Valhalla?  Aký je Assassin's Creed Valhalla?
Aký je Assassin's Creed Valhalla?  Aký je Assassin's Creed Valhalla?
Aký je Assassin's Creed Valhalla?  Aký je Assassin's Creed Valhalla?
Aký je Assassin's Creed Valhalla?  Aký je Assassin's Creed Valhalla?
Aký je Assassin's Creed Valhalla?  Aký je Assassin's Creed Valhalla?
Páči sa mi! (+10)







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk