Ako bude vyzerať GUN?

pridal spacejunker 18.7.2005 o 23:21 pod hry
HRY > NOVINKY >

Zdalo sa, že prostredie divokého západu zostane naveky doménou strieborného plátna, videoték a hrám s touto tematikou bude kraľovať Red Dead Revolver (recenzia) od RockStaru. O zosadenie z trónu sa pokúšajú minimálne tri tituly. Nedávno ohlásený Lawmaker, na volanie západu odpovedá aj Techland s Call of Juarez a najnádejnejší western vzniká v štúdiách Nervesoft a nesie meno GUN. Od tvorcov série Tonyho Hawka by človek čakal niečo iné, ale Nervesoft to myslí naozaj vážne a nič nenecháva na náhodu.

GUN sa odohráva v časoch, kde zákon diktovala rýchla ruka s šesťraňákom, ľahké devy koketovali s pištoľníkmi, whisky tiekla potokom, banditi obliehali dostavníky, banky a studené cely sa plnili a v zápätí vyprázdňovali. GUN začína nevinne. Colton White a jeho otec Ned si naplánovali návštevu starého známeho. Parník zakotvený na rieke Missouri, kde mala schôdzka prebehnúť, sa premení na jatky pod vedením vojakov. V zmätku sa Ned prestrieľa ku Coltonovi a dá mu medailón, aby ho zaniesol štetke Jenny do Dogde City. So slovami "Ja nie som tvoj otec." ho hodí cez palubu a parník v zápätí exploduje.

GUN bude s najväčšou pravdepodobnosťou, ako to už prvé dojmy z prezentácie naznačujú, označovaný ako GTA: Wild West. Nervesoft dávajú hráčom toľko slobody, koľko unesú. Hlavné misie posúvajú príbeh vpred a ich riešením sa dostávate bližšie k pravde. Vedľajšie úlohy vylepšujú štatistiky Coltona. Je tu držanie zbrane, rýchlosť tasenia, úder (melee), tátoš a zdravie. Autori sa snažia udržať balans medzi hlavnými a vedľajšími úlohami. Do ničoho hráča nenútia, ale ak nemáte niektorú z vlastností na určitej úrovni, tak sa nedostanete k plneniu vybraných side questov. Život na divokom západe si diktujete sami, môžete sa rozhodnúť žiť ako bandita, pomáhať šerifovi, alebo sa pohybovať niekde na hranici.

Podobne ako v GTA, aj v GUN sa budete môcť vykašľať na hlavné misie a venovať sa iným aktivitám. Budete vyzývať banditov na duely, prepadávať banky, skalpovať zlých chlapov, znižovať indiánsku populáciu alebo len tak jazdiť na koni v prérii a loviť. V dueloch sa spomaľuje čas (podobný štýl bol použitý v Red Dead Revolver), počas prestreliek je možné brať živé štíty a páliť zo zbraní je možné aj zo sedla koňa. Zbraňový arzenál zahŕňa tradičné revolvery, brokovnice, pušky, stacionárne guľomety, ale aj výbušniny (dynamit, granát) a exotické kuše s explodujúcimi šípmi a delá. Pre presnejšie mierenie si bude možné prepnúť pohľad do first-person.

Ak vo vás prvé obrázky v galérii neevokujú ten pravý western, určite siahnite po traileri. Kombinuje renderované sekvencie s in-game zábermi, ktoré zachytávajú takmer všetky prednosti GUN. Nájdete ho tu (27MB) alebo v dvoch veľkostiach tu (12/36MB).

GUN je naplánovaný na koniec tohto roka pre PS2, Xbox, Cube, Xbox360 a PSP. Zatiaľ nie je jasné, ako sa bude mobilná a Xbox360 verzia odlišovať od ostatných.





Ako bude vyzerať GUN? Ako bude vyzerať GUN? Ako bude vyzerať GUN? Ako bude vyzerať GUN? Ako bude vyzerať GUN? Ako bude vyzerať GUN? Ako bude vyzerať GUN? Ako bude vyzerať GUN? Ako bude vyzerať GUN?
Páči sa mi!

Zaradené pod: gta, xbox, ati






PS2
PC
PSP
Xbox
Xbox 360
Gamecube

Vývoj: Activision / Neversoft Entertainment
Štýl: Akčná Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  november 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19949)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk