Bonez Adventures demo look

pridal spacejunker 26.7.2005 o 16:02 pod hry
HRY > NOVINKY >

BoneArtz pred nedávnom uvoľnili trail verziu (228MB) Bonez Adventures, svojej adventúry silne ovplyvnenej RPG prvkami. Hra spadá do segmentu budgetov a jej obsah bude distribuovaný formou epizód. Každá zavedie hlavnú postavu, archeológa Mac Boneza, do inej časti zemegule, kde bude čeliť spolu so svojimi spolupracovníkmi novým hádankám a nepriateľom. Prvá epizóda jeho putovania začína v Egypte, kde je objavená múmia staršia ako hrobka, v ktorej bola uložená. Od tejto chvíle preberá kontrolu nad postavou archeológa hráč. Pred ním leží tajomstvo hrobky starého kráľa Fulaosa.

Jednou z prvých vecí, ktorým treba venovať pozornosť je tutorial. Pred začatím hrania, neodporúčam meniť konfiguráciu kláves, pokiaľ sa neoboznámite s ovládaním. Hra sa ovláda kompletne myšou za výdatnej pomoci klávesových skratiek. Bonez Adventures je vo svojom jadre adventúrou, čiže budete zbierať a používať predmety, preskúmavať hroby, odhaľovať tajné priechody a viesť dialógy s NPC postavami. Autori však do hry implementovali aj jednoduché RPG prvky. Nájdete tu tradičný inventár, sloty reprezentujúce výbavu postavy, zbrane a v neposlednom rade aj vylepšovanie vlastností postavy. Keď hra na povrchu pripomína klasické adventúry, vo vnútri hrobiek to bude zaváňať čistým RPG. Nevyhnete sa súbojom, riešením jednoduchých hádaniek a upratovaniu inventára, ktorý sa zásadne plní flaštičkami.

Trial verzia nie je rozsiahla, nazriete na nálezisko hrobky a neskôr vstúpite hlboko pod povrch do zatuchnutých chodieb, kde na vás čakajú primitívni nepriatelia. Boje prebiehajú v reálnom čase a môžete používať, ako klasické zbrane, tak aj kúzla (dobíjajú sa špeciálnymi zvitkami). Podľa krátkych dojmov z dema, môžem označiť Bonez Adventures za príjemný mix žánrov, ktorému je možné odpustiť béčkovosť, kvôli jednoduchým hádankám a bezproblémovému ponoreniu sa do príbehu.





Bonez Adventures demo look Bonez Adventures demo look Bonez Adventures demo look Bonez Adventures demo look Bonez Adventures demo look Bonez Adventures demo look
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC

Vývoj: BonezArts
Štýl: adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18376)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk