Pilot Academy prvý letecký simulátor pre PSP

pridal spacejunker 31.8.2005 o 18:56 pod hry
HRY > NOVINKY >

Z práve prebiehajúcej hernej výstavy Games Market Europe v Londýne pochádza informácia o vývoji Pilot Academy, prvého leteckého simulátora pre handheld Sony PSP. Oznámila to dnes spoločnosť Rising Star Games, európska pobočka japonského vydavateľa Marvelous Interactive. Pilot Academy bude rozšírením v Japonsku veľmi obľúbenej série Pilot Ni Narou! (Let's Become a Pilot!), ktorá sa objavila v roku 1998 na konzolách PSone a PS2. Hra bude ponúkať simuláciu civilných, ale aj vojenských lietadiel s veľmi precíznym letovým modelom. Podľa autorov na zvládnutie ovládania nebude potrebná vysoká škola. Inými slovami hra bude disponovať príjemným ovládaním, avšak na virtuálny kokpit a prepínanie všetkých čudlíkov, môžeme už teraz zabudnúť.

Hra má pre nováčikov v tomto žánri pripravenú výuku v podobe tréningových misií (s hlasovými vstupmi). Po ich splnení sa už môžete naplno venovať plneniu ostrých misií a úloh so stúpajúcou obtiažnosťou. Zalietate si na bojových strojoch rozdelených do štyroch ér: prvá svetová, druhá svetová, studená vojna a moderná doba. Z civilných lietadiel to budú všetky veľkosti, od tých najmenších (tzv. čmeliaky), až po masívne dopravné lietadlá, ktoré dokážu pojmúť 300 cestujúcich. Každá jedna kategória bude ponúkať rozdielne misie a úlohy (test obratnosti, núdzové pristátie v nepriaznivom počasí). Úspechy každej z nich sa ukladajú a sú hodnotené.

V Pilot Academy budete lietať nad tromi regiónmi, každý s rozlohou 64km2. Technológia poháňajúca hru umožňuje vyletieť z rolovačky až do závratných výšok (9km)! Hra bude podporovať aj multiplayer pre osem hráčov v štyroch rozličných módoch. Avšak iba deathmatch bude dostupný formou Game Sharing, kde stačí na hranie jedna kópia hry.

Na Pilot Academy pracuje tím Kuju pod vedením producenta Junichi Kutsuzawa. Hra by sa mala dostať na trh v marci 2006.





Pilot Academy prvý letecký simulátor pre PSP Pilot Academy prvý letecký simulátor pre PSP Pilot Academy prvý letecký simulátor pre PSP Pilot Academy prvý letecký simulátor pre PSP Pilot Academy prvý letecký simulátor pre PSP
Páči sa mi!

Zaradené pod: sony, sony






na
PC

Vývoj: Rising Star Games / Kuju
Štýl: Simulácia
Dátum vydania:  marec 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk