GUN tasí šesťraňák, nové video

pridal spacejunker 12.9.2005 o 21:30 pod hry
HRY > NOVINKY >

Neversoft (autori série Tony Hawk Pro Skater) po preskúmaní žánru akčných adventúr, usúdili, že s prostredím divokého západu sa im (možno) tento žáner, ktorému dlhé roky kraľuje séria GTA, podarí redefinovať. Tak sa zrodil multiplatformový titul GUN, kde je na prvé miesto umiestnená sloboda rozhodovania. Hlavný hrdina Colton White sa plnením úloh môže stať štvanec, alebo lokálny obľúbenec a ašpirant na šerifa. Svet plný pištoľníkov, stroskotancov, kovbojov, zlatokopov a indiánov bude podľa autorov značne rozsiahly a bude ponúkať množstvo príležitostí, ako prísť k bohatstvu či o život.

Hráč sa postupom v hre dostane k širokému zbraňovému arzenálu. Dobové zbrane sa delia medzi strelné a sečné. Nájdete medzi nimi pištole, pušky, brokovnice, meče, tomahawk, ale aj dynamit. Zbrane sú navyše modifikovateľné. Kúpou upgradu zvyšujete ich účinnosť, rýchlosť nabíjania alebo kadenciu. So strieľaním súvisí aj Quickdraw, čo je westernový názov pre bullet time. Po jeho aktivovaní sa spomalí čas a môžete presnejšie páliť po nepriateľoch. S Quickdraw nie je problém zostreliť z hlavy klobúk, alebo prestreliť nepriateľom kolená. Na takéto frajerinky však musí byť merač Quickdrawu plný. Dopĺňa sa kombami, ako napr. hodeným dynamitom, ktorý zapálite výstrelom zo zbrane nad hlavami protivníkov.

Viacej o zbraniach, systéme komb a Quickdrawe sa dočítate v aktuálnom interview na serveri GameSpy, kde sa hovorí aj o zatiaľ poslednom videu, ktoré si môžete stiahnuť tu alebo tu (16MB). Video ukazuje misiu umiestnenú zhruba v strede hry a úlohou hrdinu je pomôcť Hoodoo Brownovi s odprataním niekoľkých pištoľníkov. Po krvavom intermezzu v miestnom bare opúšťa tlupa spravodlivých mesto Empire City a mieri na koňoch na vidiek, kde dochádza k malej výmene názorov.





GUN tasí šesťraňák, nové video
Páči sa mi!

Zaradené pod: gta, xbox, ati






PS2
PC
PSP
Xbox
Xbox 360
Gamecube

Vývoj: Activision / Neversoft Entertainment
Štýl: Akčná Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  november 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19903)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk