Rust - kráľ survival žánru mieri na konzoly

Čaru hry podlieha čoraz viac odvážlivcov na PC a teraz sa k nim môžu pridať aj majitelia Xbox One a PS4.

pridal PR 26.5.2021 o 8:33 pod hry
Rust - kráľ survival žánru mieri na konzoly

HRY > NOVINKY >

Za tri roky si Rust vybudoval na počítačoch silnú komunitu a je považovaný za kráľa survival žánru. Svedčia o tom stovky tisíc nadšených recenzií hráčov, ktorých baví každý deň prekonávať hlad, smäd, chlad a nebezpečenstvo zo strany ďalších preživších, zvierat a živlov na ostrove zasiahnutom radiáciou.

Môže vás zožrať medveď, roztrhať vlk alebo vás zastrelí ďalší hráč. Smrť si vás môže nájsť aj v podobe požiaru, utopenia či choroby z ožiarenia. Rust je skrátka hra bez pravidiel, ktorá preverí vaše schopnosti a nechá vás dookola platiť za každú chybu krvou. Vždy majte na pamäti, že tu číha nebezpečenstvo za každým rohom.

Keď ste dostatočne dobrí, môžete prežívať desiatky dní, postaviť si malý zrub z dreva a časom s ďalšími preživšími vybudovať obrie pevnosti z kovového šrotu, osady a mestá, kde môžu nájsť útočisko aj iní hráči.

Rust nepozná hranice a PC komunita si pochvaľuje prepracovanú grafiku, realistické zvuky, komplexnú výstavbu a veľký dôraz na prvky prežitia a spoluprácu. Každý hráč má voľnosť a môže klamať a púšťať sa do agresívnych a intenzívnych súbojov, do nájazdov a honby za korisťou, ale najlepšie výsledky dosiahnete, keď budete mat po boku tím spoluhráčov.

Toto všetko a omnoho viac si v špeciálnej verzii užijú majitelia konzol. Rust na PlayStation 4 a Xbox One sprostredkuje hráčom tento drsný, ale zábavný zážitok v rozsiahlom a záhadnom post-apokalyptickom otvorenom svete. Tam sa môže snažiť prežiť až sto hráčov naprieč konzolovými platformami a vyrábať predmety, vrátane základných aj prepracovaných zbraní.

Komunita a aktivita hráčov Rustu navyše od vydania na PC výrazne rastie a z pár desiatok tisíc súčasne hrajúcich hráčov sa ich teraz po serveroch preháňa viac ako 140 000!

Trúfnete si a pokúsite sa prežiť v drsnom svete? Rust - Day One Edition Xbox One a PlayStation 4 je v predaji od 21. mája. Edícia obsahuje základnú hru s predobjednávkovým bonusom, ktorý zahrňuje balíček Future Weapons and Tools. S oštepom, krompáčom, sekerou a lukom bude prežitie od začiatku o niečo jednoduchšie.





Rust - kráľ survival žánru mieri na konzoly  Rust - kráľ survival žánru mieri na konzoly
Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Facepunch Studios
Štýl: MMO / Survival
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 8. február 2018
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19881)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk