Call of Duty Vanguard vychádza!

V posledných dňoch druhej svetovej vojny musí skupina vojakov z rôznych častí sveta zabudnúť na to, čo ich rozdeľuje, a spojiť sa, aby zastavili tajné nacistické sprisahanie.

pridal PR 5.11.2021 o 19:23 pod hry
Call of Duty Vanguard vychádza!

HRY > NOVINKY >

V posledných dňoch druhej svetovej vojny musí skupina vojakov z rôznych častí sveta zabudnúť na to, čo ich rozdeľuje, a spojiť sa, aby zastavili tajné nacistické sprisahanie. Misia týchto odvážnych mužov a žien predstavuje začiatok bojovej činnosti špeciálnych jednotiek ako ich poznáme.

Cieľom scenárisotv hry Call of Duty: Vanguard bolo napísať jedinečný a presvedčivý príbeh zasadený do známeho konfliktu s postavami s výraznými osobnosťami.

V kampani pre jedného hráča zažijete drámu a napätie na pozoruhodnej ceste naprieč hlavnými bitkami druhej svetovej vojny. O víťazstvo budete bojovať na východnom a západnom fronte v Európe, Tichomorí a severnej Afrike. Či už pôjde o súboje nad Midwayskými ostrovmi, ikonickú obranu Stalingradu s presnosťou ostreľovača, zoskok padákom nad Francúzskom alebo odrazenie postupujúcich vojsk v severnej Afrike, ponoríte sa do strhujúceho, dychberúceho a trýznivého príbehu o tých, ktorí zvrátili priebeh vojny a navždy zmenili dejiny.

Call of Duty Vanguard vychádza!

Kto sú títo hrdinovia? Arthur Kingsley je veliteľom špeciálnej jednotky vyslanej do Nemecka, aby odhalila pravdu o projekte Phoenix. To, čo je na Arthurovi ako veliteľovi výnimočné, nie je jeho schopnosť páchať násilie alebo zabíjať ľudí, ale skôr jeho neochvejná oddanosť misii a jeho súcit so spolubojovníkmi. Svoju úlohu vodcu si berie k srdcu a verí, že je jeho povinnosťou zabezpečiť, aby sa všetci vrátili živí. Strach zo straty vojakov pod jeho velením spôsobil, že Arthur sa zdráhal viesť jednotku, ale dôležitosť misie ho prinútila prijať svoju úlohu a s ňou aj svoje skutočné poslanie. 

Call of Duty Vanguard vychádza!

Ďalšou členkou jednotky vyslanej do Nemecka je Polina Petrovová, pre ktorú je v stávke oveľa viac než len dokončenie misie. Nacisti sa tejto neslávne známej ostreľovačky báli, zatiaľ čo ruskí vojaci ju zbožňovali. Polina je jedinou postavou v príbehu Call of Duty: Vanguard, ktorá nenarukovala a neodišla z domu bojovať. Vojna prišla k nej. Očakávajte veľa intenzívnych emocionálnych momentov. Jej príbeh nie je len o pomste za to, čo sa stalo jej domovu a rodine. Je to príbeh o strate, vysídlení, smútku a predsudkoch.

Call of Duty Vanguard vychádza!

Vojak Lucas Riggs uprednostňuje činy pred slovami. Hoci jeho osobnosť nie je ani zďaleka výbušná, jeho spôsob riešenia hrozieb je veľmi výbušný. Riggs pochádza z rodiny chovateľov oviec neďaleko Melbourne v Austrálii a spolu s rodinou sa staral o stádo a strihal vlnu. Keď sa začala druhá svetová vojna, neváhal narukovať ešte pred zavedením brannej povinnosti. Bol pripravený bojovať proti väčšiemu zlu, než sú príležitostní drobní zlodeji v jeho okolí.

Call of Duty Vanguard vychádza!

Pilot Wade Jackson je poručík prvej triedy, rodák z New Yorku, a vyžíva sa v kaskadérskych kúskoch, aj keď si to situácia nevyžaduje. Jackson, ktorý vyrastal v Brooklyne ako prvá generácia Američanov, je rebel, ktorý často ako prvý schytá úder, najmä keď ide o úctu k rodine. Bystrý Jackson objavil svoju lásku k rýchlosti vo veku 16 rokov v rámci mimoškolského opravárského klubu.  Spolu s kamarátmi často vyrážal s vozidlami z dielne na výlety po novootvorenej diaľnici Interboro Parkway, kde ako jediný odvážlivec dokázal vo vysokej rýchlosti skrotiť nebezpečné zákruty diaľnice. Po strednej škole ho prijali do programu kadetov námorníctva a lietal na stíhacom bombardéri.

 

Seržant Richard Webb je pravou rukou, priateľom a dôverníkom Arthura Kingsleyho. Webb vyrastal v akademickej rodine a po vzore svojich rodičov si zvolil kariéru univerzitného profesora. Nemal v úmysle bojovať v druhej svetovej vojne, pretože veril, že vďaka svojej absolventskej práci nebude povolaný do armády. Napriek tomu bol povolaný a neochotne vstúpil do armády. Vie, že jeho krajina ho vo vojne potrebuje, ale v tejto povinnosti nevidí žiadnu česť. Vojenskú službu vníma skôr ako prácu, ktorú treba vykonať, pre nádej na návrat do normálneho života. Počas operácie Tonga však nastane zvrat. Aký bude Richard Webb v skutočnosti? Zistite to pri hraní hry Call of Duty: Vanguard.

 

Okrem kampane sa neúprosné súperenie v globálnej vojne posunie ešte ďalej v epickom balíku s obsahom, ktorý obsahuje strhujúce režimy pre viacerých hráčov a kooperáciu. Hráči sa stanú predvojom sily, ktorá zmenila vojnu, a zároveň sa zapíšu do histórie vďaka charakteristickým prestrelkám a zážitkom z multiplayeru  Call of Duty. Hráči si tiež budú môcť otestovať svoju odvahu, keď sa budú snažiť prežiť neúprosný nápor nemŕtvych v novom desivom Zombies zážitku, za ktorým stojí štúdio Treyarch.

 

Kúpte si hru Call of Duty: Vanguard a získajte plagát formátu A2 s našimi odvážnymi hrdinami. Hra vychádza 5. novembra 2021 na PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One a PC.

Hru si môžete kúpiť v Brlohu alebo v PGS.





Call of Duty Vanguard vychádza!  Call of Duty Vanguard vychádza!
Call of Duty Vanguard vychádza!  Call of Duty Vanguard vychádza!
Páči sa mi! (+2)






PC
PS4
Xbox One
Xbox Series X|S
PS5

Vývoj: Activision / Sledgehammer games
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 5. november 2021
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19966)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk