Aký je Halo Infinite multiplayer?

Multiplayer Halo Infinite bol už včera „prekvapivo" spustený v beta verzii. 

pridal saver 16.11.2021 o 9:14 pod hry
Aký je Halo Infinite multiplayer?

HRY > NOVINKY >

Multiplayer Halo Infinite bol už včera „prekvapivo" spustený v beta verzii. Je to síce označené beta, ale je tam rovno celý úvodný obsah a zároveň je spustená aj prvá sezóna a battle pass. Označenie beta je tam hlavne pre možné chyby a optimalizácie, ktoré ešte do preklopenia do finálnej verzie v decembri budú autori doťahovať a zároveň pripravovať servery na väčšiu záťaž.

Aký je Halo Infinite multiplayer?

Samotné Halo Infinite má možnosť kampane, multiplayeru a akadémie, kde kampaň príde až v decembri a bude platená, ale free multiplayerová časť ponúkne multiplayer a akadémiu na tréning. Základ multiplayeru teraz tvorí 10 prvých máp.

Aký je Halo Infinite multiplayer?

Akadémia je ako úvod, kde ponúkne hra tutorial, možnosť vyskúšať si zbrane, ako aj tréningový režim, kde si na ľubovoľnej mape zahráte proti botom. Môžete tak všetky mapy spoznať ešte predtým, ako pôjdete do ostrého boja, aj keď len v menších režimoch.

Multiplayer už ponúkne plný prístup k mapám a všetkým režimom aj s ostatnými hráčmi. Tu ponúkne hra znovu hru s botmi, ale aj s tým, že môžete hrať so svojim tímom proti botom. Z plného multiplayeru je tu Quick play, kde si len zakliknete a náhodne vás niekam zaradí, alebo si bližšie vyberiete jeden z režimov a máp a hodí vás priamo na ne. Samostatná časť je Big Team Battle, veľký režim s vozidlami viac na štýl Battlefieldu, a nakoniec je tu Ranked Arena pre ranked boje. 

Aký je Halo Infinite multiplayer?

Samotné mapy ponúkajú kombináciu vnútorných priestorov, ulíc mesta, základní, ale aj vonkajších otvorených priestorov okolo rôznych inštalácií. Cítiť tam dôraz na čistú grafiku a ostrosť a zároveň prehľadnosť bojov, kde hneď spoznáte svojich nepriateľov. 

Hrateľnosť je už oproti prvým testom lepšie dotiahnutá, doladené boli rôzne menšie problémy, lepšia je aj optimalizácia na PC, kde záťaž na procesor je už nižšia. Aj keď stále je to ešte beta a bude sa doťahovať.  Už táto beta je však v lepšom stave ako Call of Duty vo finálnej verzii alebo Battlefield v aktuálnom early access.

Aký je Halo Infinite multiplayer?

Keďže je hra free 2 play, autori zapracovali možnosť kupovania skinov, kde sa dá predplatiť Battle pass, ale skiny bude postupne možné získavať aj hraním bez neho, prípadne kupovať tie, ktoré sa vám páčia. Pričom kredity si viete kupovať od 5 eur za 500 kreditov, pričom Battle Pass stojí 1000 kreditov a ponúkne 100 vecí v hodnote 10000 kreditov, prémiový bundle Battle passu je za 2800.

Aký je Halo Infinite multiplayer?

Rôzne skiny na postavy sú za tisícku, jeden legendary bundle za dve tisícky. Skinovať sa dá ako vaša postava, tak zbrane a aj všetky vozidlá. Keďže skiny môžu byť rôzne, strany sa nerozdeľujú na farebných Spartanov, ale vždy vám nepriateľov v boji zvýrazní červenou farbou. Nakoniec podobne ako v COD alebo Battlefielde, kde sa tiež strany stratili pre možnosť používania svojich skinov pre každú stranu.

Aký je Halo Infinite multiplayer?

Halo Infinite si môžete zadarmo stiahnuť na Xbox One, Xbox Series XS a PC, pričom na PC je ako v Store a Xbox aplikácii, tak na Steame. Hra prejde z beta verzie do finálne 8. decembra, kedy vyjde aj kampaň.





Aký je Halo Infinite multiplayer?  Aký je Halo Infinite multiplayer?  Aký je Halo Infinite multiplayer?
Páči sa mi! (+5)






Xbox One
PC
Xbox Series X|S

Vývoj: Microsoft / 343 Industries
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 15. november 2021
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Prezeranie fotiek na xbox seri... (5)
Chcem sa opýtať. Mám HDD 4TB s fotkami. Keďže je t...
|Humble bundle (a iné) trade (1)
Kto kupuje rôzne herné bundle tak vie, že nie všet...
|Xbox hľadám hračov (5)
Zdravim od včera som hráč Xboxu prešiel som s ps5 ...
|Stropné reproduktory pre dolby... (6)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (7)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20457)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk