Harry Potter look

pridal saver 13.11.2005 o 10:48 pod hry
HRY > NOVINKY >

Nový Harry Potter and the Goblet of Fire je vonku a fanúšikov určite poteší, že EA podobne ako pri Simsoch zapracovali do hry aj české titulky (síce Češi majú v preklade úplne iné pomenovania vecí ako my, ale aspoň budete trochu rozumieť). Hra je tentoraz úplne iná ako predošlé tri tituly. Hlavne sa stratila voľnosť pohybu po zámku a prakticky aj zmysel zbierania všetkých fazuliek. Už nepôjde o to, či zozbierate a nájdete všetky karty, ani koľko fazuliek zozbierate, už pôjde len o to prejsť všetky misie. Zmenil sa pohľad na hru, nie je bežný pohľad z tretej osoby, na aký ste boli zvyknutí, ale skôr z nadhľadu ala RPGéčky (k tomu dojmu prispieva aj to, že chodíte vždy so všetkými tromi priateľmi a vyberáte si koho budete ovládať). V podstate aj toto sa zmenilo na takú menšiu RPGéčku, teda postupne ako budete prechádzať misiami, budete získavať skúsenosti vylepšovať si kúzla a získavať rôzne upgradovacie kartičky. Rovnako sa zmenilo aj ovládanie, ktoré je už čisto klávesnicové. Nedá sa povedať, že je zlé, len je iné a viac menej jednoduchšie.

Spolu v hre navštívite 10 prostredí, do ktorých sa budete niekedy aj vracať, napríklad niekoľkokrát sa dostanete na lekcie k Moodymu, prejdete sa po okolí zámku, dostanete sa do zakázaného lesa, prejdete všetky tri turnajové úlohy a nakoniec stretnete aj samotného Voldemorta.

Grafika je tentoraz určite lepšia ako v predošlých častiach, len škoda, že funguje len na 800x600 rozlíšení. Na druhú stranu je rýchla a mala by fungovať aj na pomalších počítačoch. Minimum je určené na 1,2 Ghz, 256 MB RAM a 32 MB grafická karta.

Celkovo hra nie je zlá, má svoje pozitíva, ale aj negatíva, ktoré hru sťahujú znovu do toho priemerného pásma, kde sa ocitli prvé diely hry (napríklad IGN dalo 7,2). Stále je však dostatočne dobrá, aby si ju fanúšikovia zohnali a zahrali, ostatným by mal stačiť film.





Harry Potter look Harry Potter look Harry Potter look Harry Potter look Harry Potter look Harry Potter look Harry Potter look Harry Potter look Harry Potter look
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati, sims






PC
PS2
PSP
Xbox
Gamecube
DS

Vývoj: EA / EA UK Studio
Štýl: akčná adventúra
Dátum vydania:  november 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (2)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19466)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk