Ashes: Two Worlds Collide ohlásené

pridal uni 22.11.2005 o 14:29 pod hry
HRY > NOVINKY >

Ashes: Two Worlds Collide je RPG určené pre jedného hráča, postavené na filozofii starých klasických hier. Titul je inšpirovaný tromi hernými legendami: Ultima VII, Drakkhen a Demon´s Winter. To však neznamená, že Ashes neprinesie žiadne novinky. Naopak tvorcovia sľubujú mnoho inovácií a zaujímavých prvkov. NPC postavy žijú plnohodnotným životom, to znamená, že jedia, spia a prechádzajú z jedného miesta na druhé. Dokonca väčšina postáv je vygenerovaná náhodne, bez predurčených skriptov a dialógov - NPC budú mať originálnu prácu, portrét aj dialógy - a to tu naozaj ešte nebolo! Členom vašej družiny bude možné zmeniť, okrem typických vlastností a atribútov, aj povahové črty (udatný vodca, hašterivý cynik, plachý intelektuál...) Svoje miesto má aj reputácia - na základe vašich činov budete zbožňovaní alebo nenávidení, stráž sa vám pokloní, alebo vás uvrhne do väzenia. 

Dočkáte sa realistického obchodovania, kde u predajcov nájdete limitované zásoby tovaru a napríklad na požadované brnenie budete musieť čakať niekoľko dní, kým sa vyrobí! Hoci hra beží v reálnom čase, súboje budú v ťahovom režime a poskytnú hráčovi priestor na taktizovanie. Budete si môcť kúpiť dom, obchod a iné užitočné budovy. To všetko v modernej 3D grafike (no obrázky sú trochu rozporuplné a poukazujú skôr na ručne kreslenú grafiku) a v prepracovanom svete s premenlivým počasím, denným a nočným cyklom a jedinečnou atmosférou. Ak sa tvorcom podarí, čo si predsavzali, Ashes: Two Worlds Collide bude jednoznačne jednou z najlepších RPG v histórii! Nezabudnite si pozrieť priložené obrázky a navštívte oficiálnu stránku hry.





Ashes: Two Worlds Collide ohlásené Ashes: Two Worlds Collide ohlásené Ashes: Two Worlds Collide ohlásené Ashes: Two Worlds Collide ohlásené Ashes: Two Worlds Collide ohlásené Ashes: Two Worlds Collide ohlásené Ashes: Two Worlds Collide ohlásené Ashes: Two Worlds Collide ohlásené
Páči sa mi!






na
PC


Štýl: RPG
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Xbox hľadám hračou (5)
Zdravim od včera som hráč Xboxu prešiel som s ps5 ...
|Stropné reproduktory pre dolby... (6)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (7)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20426)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk